15 Ekim 2012

the walking dead s03e01:

Seed

--- spoiler ---

.şu dizi kadar sinir eden dizi yoktur herhalde, bayağı ağzımı bozmuşum önceki sezon finalinde ama yine o küçük şapkalı piç kurusuna uyuzluğum geçmemiş bu kadar zaman. büyümüş de küçülmüş şimdi eline silah tutuşturmuşlar. üstüne bir de headshot yapıyor eleman. bak sen allahın işine. çocuk asker maşallah. neyse tez zamanda gebermesi dileği ile.

.doktora (veterinerden doktor) bir haller olacağı niyeyse belliydi de o kadar deretepe düz gittiler, saçma sapan bir yerde bacağından ısırıldı be arkadaş, buna kızmayalım mı şimdi? ha? neyse olacak ile ölünecek önüne geçilmezmiş hehe.

.enfekteyiz muhabbeti, zombi bebek muhabbeti falan hepsi iyice saçma sapan oldu a... doğru ya içinde ölürse? ulan şimdi kaç çeşidi var, ölünce mi aktive oluyor. e o zaman ısırınca ne oluyor? insanlar niye ölüyor? te allam ya, üstelik adamın bacağını da kestiler bir lokma için. nasıl olsa enfekteydik hani, ısırılınca niye hasta olup da ölüyor insanlar be pezevenk senaristler. iki farklı zombi virüsü mü var yani?

.neyse olaylar böyle gelişti gitti, geçen sezondan artist bir ninja karakteri vardı, beğenmiştim ama hem kadın hem zenci çıktı. ırkçılık ve seksist bir tutum olmasından allaha sığınırım ama herhalde en olmayacak tipte biriydi. süper kahraman gibi bir şey olsa iyi giderdi ya adamlar gerçekçi yapmazlar.

.hepsi profosyonel zombi öldürücüsü olmuş çıkmış arkadaş, o da garip. kafa göz dağıtılıyor. tüm sezonun aksiyonunu bir bölüme sıkıştırmışlar. hem iyi hem kötü. sonraki bölümler bu ayarda gitmez işte. zaten hapishanede yeni tipler ile karşılaştılar. insani ilişkilere yeniden bodozlama dönüş yapacaklar işte. neyse izleriz tabi, neden izlemeyelim hehe. bu arada zombileri ve görüntüleri daha kaliteli olmuş sanki, sunumdan mıdır nedir bilmiyorum ama görüntüler baya iyidi.

--- spoiler ---