16 Ekim 2012

once upon a time s02e03:

Lady of the Lake

--- spoiler ---

.fazla duygusal bölümdü aslında ama yine de hoşuma gitti. bir henriye bak, bir walking dead'in veledine bak. arasında dağlar kadar fark var. bu kadar bilge ve konuya hakim bir çocuk da yoktur herhalde. olayları biliyor bir kere. kocaman adamlara akıl veriyor. operasyon isimleri bile buluyor daha ne yapsın.

.neyse bölüm yine geçmiş, şimdiki zaman ve paralel evreni şeklinde ilerledi. böyle baya karışık oluyor aslında geçmiş anlatımlarını devreden çıkartsalar olur gibi. tabi baştan beri öyle ama bilemedim. yeni bir karakter sokacakları zaman böyle yapıyorlar.

.neyse işte, yakışıklı prensin anası çok çılgın imiş, çocukları olsun diye kendi hayatından vaz geçti. bir ok kalbe saplanınca ne kadar da götürür bilemedim. kalbinde ok ile sesini duydum merak ettim oğlum diye koşup gelmesi aslında komik geldi. neyse ki öldü yani.

.pamuğu yine başa geçirecekler mi ne yapacaklar bilemedim. pek dirayetli bir kadın vesselam. emma baya bocalıyor tabi kolay değil hikayeler diyarına gitti. anasına kızgın falan fişmekan öyle olaylar çeviriyorlar ama düzelir tabi. hem onun için büyük annesi büyük fedakarlık yapmış hehe (niyeyse komik geliyor bu ok meselesi).

.en sonunda da kötü kalpli kralımızı gösterdiler. kayınpederi oluyor pamuğun, işler mi çevirecek bunca zamana nerdeydi falan diye sorarlar adama ama bilemedim artık. minnacık kasabada milyon tane insan var birbirinden habersiz. şaşırtıcı tabi, olmaz öyle şey. pinokyoyu da merak ediyoruz, öldü mü kaldı mı? bekletiyorlar o meseleyi de.

--- spoiler ---