16 Ekim 2012

666 park avenue s01e03:

The Dead Don't Stay Dead

--- spoiler ---

.hafiften korkuttular bu bölüm, küçük kız ürpertici biraz. güzel de bulmuşlar. bir de öyle küçük oğlan kızlı şeyler pek hoş değil tabi. japonlar çok sever böylesini de, bir kücük velet çıktı kapatılmış odadan. tabi nasıl kapatmak ise betondan geçemiyor mu bunlar yani nedir hehe.

.bölümde diğer hikaye, hoş bir kızcağızın yazdıklarının gerçek olması hikayesi idi. sonra yazdıkları dönüp kendini buldu ama akıbeti ne oldu, herhalde öldürecek falan bilemedim tam olarak sonunu göstermediler.

.esas kötümüzün planlarına biraz açıklık getirmeliler. emlak almaya çalışıyor falan ama böyle evleri tamamlayıp voltran mı yapacak nedir yani? sırf bunun için esas oğlanın aklını falan çeldi. belediye başkanı mı ne yapacak bu gidişle. sonra da isteklerini sıralayacak falandır filandır herhalde.

.bir de o çanlı çanta meselesi var, her uykudan uyandığında oraya gidecekse bu kızcağızım işimiz var. daha başına nice musibetler gelir kim bilir. şimdi içinde kim bilir kimlerin olduğu bir çantayı kaptı geldi yanı başlarına.

--- spoiler ---