16 Ekim 2012

revolution s01e05:

Soul Train

--- spoiler ---

.sinir bozucu bir beceriksizlikte gidiyor. adamlar ne yapsa başaramıyor. ne etse bir hata çıkıyor. ulan kolyeyi bile saklayamıyor adam. o kadar önemli bir şey masanın üzerinde duruyor şaka gibi. bu kadar saçma sapan işe dayanmak zor ama niyeyse izletecek gibiler kendilerini.

.insanların zorluklarda sert adam olma meselelerine dokundurdular. küçük çocuğu gösterdiklerinden beri, yakaladıkları elemanın çocuğu olduğunu ben demiştim arkadaşım. adamlar arıyor buluyor, benziyordu veletler birbirlerine. hem de kırma yani, hehe. neyse işte.

.kadının bacağına bir bıçak giriyor, çattadanak ölüyor. diğer kadın kevgire döndü hala tık yok. at gibi maşallah ondan galiba. taş gibi olunca bıçak da hayati organlara denk gelmiyor anlaşılan böyle de bir durum var.

.esas kızımızın triplerine zaten diyecek bir şey yok ama hafiften o da sertleşme havasına uyacak gibi, ha adama sorarlar bunca sene baban seni hanımevladı yetiştirerek iyi mi yapmış ne yapmış.

.bir de baştan beri sorduğum buhar gücü nerde lan diye haykırışlarımı duydular galiba. buharlı tren gördük sonunda a..., zor işler tabi müzeden çıkartmışlar çalıştırmışlar falan. bu kadar sene olmaz mı? yeni baştan bile imal edilmez mi? olurdu aslında ama işte pek işlerine gelmiyor herhalde.

--- spoiler ---