21 Ağustos 2012

sinbad s01e07:

Homecoming

--- spoiler ---

.killers sunumu takılarak izletiyor idi, başka sunumu var mı bilmiyorum ama kafa göz bırakmadı. üstüne bir de kötü bölümdü. karakterler hiç oturmuyor. bir iki oyuncu haricinde inanılmaz kötüler, yine de izliyoruz bakalım nereye kadar.

.ninesini kurtarmaya basraya geri döner, büyücü onu bekler tuzak kurar falan. en başından beri zaten planları varmış, akbariyi devreden çıkartacak imiş ve suçu sinbad üzerine yıkacakmış falan filan. sinbad sonuna kadar gelir ama akbariyi öldürmez.

.helalleşirler derken büyücü öldürür akbariyi yine istediği olmuş olur, nine de büyü kafesinden çıkar ve arkadaşlarını falan da toparlayan şehri kontrol eden güçlü büyülü ahtapotumsu yaratığı ortadan kaldırır ve hakkın rahmetine kavuşur.

.sinbad da büyük adammış saklamışlar ondan gerçeği falan ama kimse söylememiş henüz, biz de bilmiyoruz tabi. nine iyi oynuyordu sanki o da gidince nasıl izlenecek bilmiyorum. hem gücü olan insan da pek yok zaten öyle saçma salak takılıyorlar. doktor bile doktor değilmiş düşün yani.

--- spoiler ---