22 Ağustos 2012

grimm s02e02:

The Kiss

--- spoiler ---

.grimm bu sezon daha iyi gibi, esas oğlan daha bir oturuyor artık role sanki, tipiyle mi biraz oynadılar yoksa eski güleç yüz yerine devamlı sıkıntı ve kavgalar yüzünden mi böyle bir edası var bilmiyorum ama daha bir hoş rolü önceki sezona göre.

.ki bu da iyi bir şey tabi, buna rağmen izletiyordu kendini, şimdi çekimleri de az genişletiyorlar gibi, fransız şatosunu, kraliyet ailesini falan gördük az buz. daha önceki eleman idi ama işler biraz daha detaylanıyor sanki.

.ne tür bir canlı oldukları belli değil daha, güya nişanlısı için hafıza kaybını önleyecekler idi ama en son hafıza gitti öyle bitti bölüm. anası da buna bir numara yaptı ya onu da sonradan katacaklar herhalde. anasının tipi de oturmuş role, sert kadın falan.

.saçma sapan suçun üstüne kalması falan gibi muhabbetlere girmedikleri iyi oldu, polis şefinin ne yapmak istediği hala belirsiz. kardeşinin de grimm'i öldürmeye çalışarak ne yapmak istediğini anlayamadım ta avrupadan buraya. sikkeler ne olacak o hala arkada devam ediyor.

.hikayeyi fazla ilerletmiyorlar ama genel hikayeyi biraz daha işleseler bu seri baya oturacak da güzel olacak gibi ama hala ıkına sıkıla bakalım ne olacak tekil bölümlerden nereye gidecekler bakalım.

--- spoiler ---