1 Mart 2019

nanatsu no taizai s03e03:

Jingi Rosutovein

--- spoiler ---

.esas kötüler bir tarafta hala dinleniyor. kamelot ve ormanın başında da devler var. bu devleri kim yolladı? onlar yollamadı mı? aksiyondan, espriden mevzuları kaçırıyoruz. zaten geçmiş hikayesini yarım yamalak hatırlıyoruz.

.keçi elemanı esasında insan değilim derken abartmıyormuş, oyuncakmış. bir nevi pinokyo gibi gerçek insan olmak istiyormuş. merlin onu tekrar oyuncağa çevirdi. bu kadın da fazla güçlüymüş anlaşılan.

.zaten kendisi de yaptığına pişman oldu. beni bir yerlere kapatın falan dedi. geldikleri nokta bu oldu. yedi günaha geçici olarak bir eleman daha katıldı. zaten iki kişi eksiklerdi. keçi de gidince böyle kaldılar. 

.sonra büyü artışı tespit edildi, koştular gittiler. meliodas kendi başına devi yedi bitirdi. yansıtma olayı çok iyi ona lafım yok ama başka gücü yok mu bu arkadaşın? kutsal hazinelerden kılıncı geldi. eski görünmez kılıncına ne olduydu? onu da unuttuk. 

.ormanda işler karışık. ban kanıyla ormanı besliyormuş. aynı zamanda kızın da bozulmamasına bu sebep oluyormuş. bunlar kendi başlarına takılırken king devin olduğu bölgelerde idi. bir dahaki bölüme bunlar savaşacak.

--- spoiler ---