12 Aralık 2018

bloodline s03e04:

Part 27

--- spoiler ---

.sonunda birileri paylaştı da indirebildik ama dizi aşırı ağır gitmeye başlamış. gizem içine gizem soktular. olaylardan sonra beş ay geçti, beş ay sonrası diye devam ettirdiler. eric hapse gitmiş, anası ölmüş ve cenazesi için hapisten çıkıp çıkmayaacğı sıkıntısı vardı.

.roy denen herif hapisten çıkıp cenazeye katılmasını istiyor. fotoğraf çekmeye adamlar geldi diyor ama adamlar katil olabilir. roy adamı öldürecekti, john rüyasında falan görüp duruyordu. tuttu bunu engelledi. iyi mi yaptı? konuşmayan adamı niye öldüreceklerdi? sonra iş dönüp dolaşıp başlarına mı gelecek? böyle bıraktılar ortalıkta.

.kevin olayları çabuk atlattı. eric'in öldürülmesi konusunda sıkıntısı olmadığını söyleyince abisi arabadan kovdu, sonra gitti yine alkolünü aldı. mal adam alkole devam edip yine her şeyi mahvedecek ama şimdi roy salağına güvenip işlerini yolunda götürüyor gibi. tabii yasa dışı işler ve gemiler ortaya çıkınca başı çok ağrıyabilir.

.anne karakteri devamlı içki içiyor, meg ortalarda yok. tekneyle açılmıştı, sonra john daha sonra gelip konuşacak falan dedi. hayatta mı değil mi? ölse böyle saklamazlardı herhalde. sonra bir telefon geldi, anası hattın diğer ucunda meg var zannetti ama artık ne çıkacak bilemiyoruz.

.beş ay sonra dediler, şerif seçimi dediler. john şerif seçilmemiş. karısı ile ayrı yaşıyorlar. hepsi durumu kabullenmiş gibi ama eski olaylar öyle kaldı mı şimdi? hep kendilerini kaybediyorlardı. nasıl bu kadar sağlam kaldılar? karısı kafayı bulup adamın yanına falan geliyor, bir manası yok işte.

.yeni ortak mıdır nedir? bir tane yeni tip getirdiler. doğruluk mu cesaret mi falan oynuyorlar. yalanlar ortaya çıkınca trip atıyorlar. biraz gereksiz olmuş, bir şeyler ortaya çıkınca sanki böyle olacak?

.ozzy midir nedir? o mal adamı aratıyorlar, o da hapse düşmüş ama çıkacakmış. roy onun da peşinde, geriye kalanları öldürmeye çalışıyor gibi. zaten mahkeme olmayacak derken bunu kastetmiş olmalı. yine de kevin'ı duruşmaya hazırlıyor gibiler. bir de alkole başladı, ifadede batıracak gibi. başları beladan kurtulmasın deyu dualar ediyoruz!

--- spoiler ---