9 Eylül 2018

iron fist s02e01:

The Fury of Iron Fist

--- spoiler ---

.izlediğim en dandik, gereksiz dizilerin arasına girdi. zaten kötü bitmişti. kötü başladı. hiç de özlememişiz. esas kötü gittiydi. yerine ward malının kız kardeşi ve danny'nin üvey kardeşi davos mudur nedir, o gelmiş. sezon sonu bunlar görüşmüştü. elemanın derdi iron fist'i almakmış. kendi hakkı gibi görüyor, güzellikle danny'den istiyor ama vermiyor.

.aslında öncelikle memleketlerini koruması gerekiyordu. kapının bekçisiydi. sonra el'i yok etmesi gerekiyordu. esas görevini yerine getiremeyip neyin savunmasını yapıyor ki? davos denen tip çok haklı.

.ward'ın kız kardeşi pek haklı değil. babasıymış. danny ile tanıştıktan sonra işleri karışmışmış, ondan dolayı her şeyleri elinden alacaklarmış. bu yani muhabbet. o kadar gereksiz bir esas kötü oldu ki anlatamam.

.bir de danny kendi eliyle paraları verdi. şirketten ayrılması için bir sürü tazminat şudur budur. ward kabul etmemişti, bir kez daha o haklı çıkacak. kendisi de uyuşturucu bağımsılı bir tip, toplantılarda kısa boylu bir hatuna çakıyor. böyle de sponsor yani, muhabbetleri bu kadar. 

.bunların hepsi dağıldıydı, şimdi bir şey olmamış gibi takılıyorlar. danny düz amele olmuş. eşya taşıyor. uzak doğulu bir arkadaşı var. bölümde fotoğrafçı bir karı ile karşılaştılar. o karı da manyağın tekiymiş. çift kişilikli mi nedir? bir de onu kötü olarak getireceklerse vay halimize.

.bir de neymiş efendim salak karının ailesi ile ilgili bir eşya çıkmış. onu çin mahallesinde birinden almışlar, bilgi almak istiyormuş da haraç kesimine engel olmuş. el gidince mafyalar birbirleri ile kapışıyormuş. danny de işte önüne geleni dövüyor. canı sıkılınca da geceleri metronun altında iron fistini kabartıyor. tüm olay bu.

--- spoiler ---