31 Ağustos 2018

bloodline s03e03:

Part 26

--- spoiler ---

.pek olmadı, daha kötüye de gidecek galiba ama adamlar o kadar karıştırdı ki tekrar etmemek için mi böyle yaptılar, yoksa neden yaptılar ben anlamadım. eric elbette konuşacaktı. kendisini öldürdüğünü, silah ve diğer eşyaları ona verdiğini anlatacaktı. bu john üzerinde bir şüphe bırakacaktı, neden bu yolu tercih etti?

.dolu silah vermedi, orası güzel tamam da sonra adama silah ve mermi veriyorsun. çatışmaya girip öldürülse, yanında da bu eşyalar çıksa tam olmaz mıydı? yine fazla düzenli bulup üzerinden şüphelenebilirlerdi ama yine de çok daha temiz olurdu.

.kevin salağı morfini bastı, ağzından bir şey kaçıracak diye insan geriliyor. kardeşi ile araları bozuldu. meg gitti denize, eski görüntülerle de marco'ya birlikte veda ettiler, denizde fotoğraflar ile vedalı oldu. intihar mı dedim de o karı intihar etmez.

.zengin elemanın derdi anaları imiş. vakti zamanında babalarının yerine geçmeye çalışmış. şimdi bütün kardeşleri resmen satın aldı. hepsini parmağında oynatıyor. hepsi ayrı bir manyak bunların, normal olanı yok resmen.

.yeni tip, ağız burun dağınık, kafa gidik halde ortalıklarda dolaşıyor. planı nedir? yeni tip kadın kimdir? ne konuştular onu çok anlamıyoruz. öyle yapıyorlar, güzele bağlarlar diye umuyoruz.

.bu anne tipi de çok fena, oğlu karşı tarafın oğlunu öldürüyor. örtbas ediliyor, kalkıyor kekimi mekini yapıp ölü evine gidiyor, hiç çaktırmıyor. diğerlerine de akıl veriyor. uyuz bir karakter ama kuvvetli bir karakter.

.john'un karısının sormasını da çok anlamadım. geldi evin içindeki nerden geldiğini anlamadığım suyu temizlediler, sonra da garip garip davrandı. kadın uzak, saçma sapan bir insan oldu.

.john 24 saat istedi, roy dedikleri zengin tip bunu öldürecekti. en azından öyle hissettirdiler. john gitti elemanı teslim etti. kim nasıl yakaladı. son kısmı pat diye geldi. çok hızlı yakaladılar. oralar pek olmadı. gelişi iyidi de sonunu bağlayamadılar.

--- spoiler ---