20 Ağustos 2018

bloodline s03e02:

Part 25

--- spoiler ---

.adamlar bir gecenin olayını iki bölüme yaydı, fena yaptılar. güzel yaptılar. gerim gerim gerdiler. bu kadar iyi giden bir diziyi nasıl son iki bölümde heba etmişler çok merak ediyorum. son iki bölüm puanı çok kötü. tabii puanı kötü diye kötüdür diye izlemeyeceğim ama zaten bitmiş gitmiş dizi. bir yerde nereye kadar devam ettirirler, hepsi kanserden geberip gider ama yine de bu kadar gergin bir dizi hatırlamıyorum.

.kevin sonunda abisine ulaştı. o da john'un otobüste genç bir kızla muhabbeti sonucu oldu. ne alakaysa durduk yere bir genç kız getirip muhabbet ettirdiler. başka türlü geri dönemez miydi neydi? karşı taraf deli gibi arıyor işte, açsana telefonu. açmayacaksan da komple kapat. birileri ölünce arama sıklığını anlaması gerekirdi.

.her neyse geçen bölüm kevin'ın olaydan kurtulması için zengin adamdan yardım istemesi ile bitirmişlerdi. onun hayali ile devam ettirdiler. polisin içinden bir eleman varmış. çıktı geldi ama işleri iyice karıştırdı. olay mahalinde altına işemiş. her taraf parmak izi şu bu. adam baktı temizlemeyecek. suçu başkasına yıkalım dedi. bunun için de kevin'ı mağdur gibi göstermek için tuttu vurdu.

.az biraz konuşsa ölüm tehlikesi geçirmeyecekti. diğer taraftan ölüm tehlikesi daha gerçekçi yaptı. marco'nun amiri bile inandı gibi duruyor ama adam tutarsızlıkları algılar gibi geliyor. dexter'dan da selamlar tekrar kendilerine.

.kevin iki saniyede kendinden geçti. telefonla 911'i arattı ama konuşturamadı. o da iyi oldu aslında, komşudan biri aradı. hemen ekipler geldi elemanı kurtardı ama bir yeri atladılarsa zaten ortaya çıkacak.

.john'un dönüp gelip olay mahalline gelişi, gerginliği falan harikaydı. mevzuyu tam bilmiyordu. kevin'ın başında da uyanmadan hatırlamıyorum de diye telkinde bulunuyordu. mal kevin neyse ki bu sefer batırmamış. narkoz etkisinde bile gerçeği söylememiş. eric yaptı demiş. oradan olaylar gelişecek.

.eric malı içeri girip çıktıydı. tuttuğu yerleri sildiydi diye hatırlıyorum ama bir şekilde orada olduğu bariz. ayak izleri bile kalmış olabilir. şimdi zaten suçlu gibi kaçmaya çalışıyor. john yaptı zannediyor. eleman yakalanırsa zaten işler karışacak. john beni alıkoydu, öldürmek ile tehdit etti falan diyecek. ölmesi gerekiyor ya nasıl yapacaklar göreceğiz.

.diğer mal oğlu mal, bir türlü ölmedi. o da john'un başına bu işleri sardığını zannetti ama zengin adamın işi olduğunu anladı. ikisi birbiri ile bağlantılı ama bu eleman çok can sıkacak gibi. hamam böceği gibi mübarek bir insan. başka bir karıya gitti. artık kimi nesiyse, olaylara dahil olacak.

.meg kendinden geçmiş haldeydi. kanı da john verdi. anaları desen kalp krizi geçirecek. bir gecede iki katil oğul yetiştirdiğini anladı. nasıl ayakta kalıyor anlamak zor.

--- spoiler ---