28 Mart 2018

jessica jones s02e10:

AKA Pork Chop

--- spoiler ---

.saçmalama eşiğinden düşmeye başladılar. trish'in kafasını anlamak mümkün değil. eskinin bağımlısı ise şimdiki haline niye kimse karışmıyor? malcolm salağı nasıl onunla hareket etti? oğlanı nasıl vurdu bayılttı öyle? olacak iş değil.

.esas olay jessica ile annesi idi. güya aralarında anlaştılar ama trish çılgın doktordan uzak kalması gerek. sanki suçluyu adalete teslim etme geyiği yapıyor devamlı ama bir taraftan popüler olacağı bir haber peşinde olduğu eleştirileri de yapıyorlar. saçma sapan bir karakter oldu çıktı. hatta sezonun kötüsü oldu bile diyebilirim.

.spreyinin içindekiler insanı öldürebilecek şeylermiş. tekrar üretmek için bir yere başvurdu. tabii mümkün olmadı, tekrar üretin dediğini bile hatırlamıyor. yoksun halde hayalindeki iş için çekimlerde öyle kaldı, bir halt edemedi. zaten adam maddeli halini sevmiş. öyle coşup durmuyordu.

.her neyse, jessica doktoru yurt dışına çıkarıp annesinin her şeyi anlatmasına karşılık görüşme hakkı alması geyiği ile uğraşıyordu. yeni sevgilisi yeni kimlik falan yapıyordu. iyi güzel derken kimlik işinden önce doktoru buldular, trish bakalım bir çuval inciri berbat edecek mi? bu karıyı bu halde izlemek insanın içini sıkıyor. nasıl bir tiptir öyle o.

.bir de hasta avukatımız var, onu da kazıklamışlar. hemşireye şapka çıkarttım. önce evi soyup kaçacak gibi yaptı. sonra ilaçları buldu, bundan faydalanırım diye düşündü. güzel de bir plan yapmış. hapisteki sevgilisi plandan nasıl haberdarmış onu bilmiyorum ama güzel oynadılar. kadın iyileşmedi, en son evini güzelce soyup gitmişler. harika olmuş. şahane de ağladı öyle kaldı, ölüp gitse üzülmem. nerde o eski trinity nerde bu salak lezbiyen avukat.

--- spoiler ---