25 Şubat 2018

beyond s01e08:

Last Action Hero

--- spoiler ---

.o kadar da iyi olmadı. sezon sonu baya bir saçmalama ihtimalleri var. şimdi bu oğlan neden özel orasını açıklayamadılar. öbür tarafa geçtikten sonra elementleri etkileyebildiğini görmüşler. mübarek sanki bir avatar. ateşe elini sokuyor da ilkin yanıyor, sonra yanmıyor. hadi kendi çapında güzel diyelim, bu sefer de görüntüleri hiç yapamamışlar.

.arthur desen iyi biri değil. hiç tipi de olmamış. bu tarafla oynayan frost'u engellemeye çalışıyor gibi görünüyor ama kendisi girip çıkıp duruyor. holden salağının aklını çeliyor gibi. üstelik eleman işi bitirmeden komadan çıkmış, onu tekrar öbür tarafa göndermeye çalışıyor. nerden baksan makul değil.

.eğitim safhası falan da iyi değildi, zaten kendini büyük gibi görüyor. bu velet 12 sene ne eğitimi almış, burada ne yapmış? zaman farklı akıyor derler işin içinden çıkarlar da işte prodüksiyonu çok sınırlı olduğundan göze çok batıyor.

.zenci asker ile aksiyon filmi delisi eczacı arasındaki muhabbetler kendi çapında komikti, adamlar elli tane filme gönderme yaptı. filmlere göndermeli özeldi resmen. karate kid'e göndermeli holden eğitimi bile vardı. matrix izlememişler ama...

.holden vurulduydu, onu eczacıya getirip tamir etti. holden de baygın halde geçmişi hatırladı, biraz malumat sahibi olduk. derken ayağa kalkar kalkmaz uyuşturucu oku yedi, sarı ceketli bunu paketledi götürdü, en azından götürür diye tahmin ediyorum. bir de frost ile muhabbetleri olmalı. tabii bunu kilit altına alırlarsa orası da saçma.

.almazlarsa yine saçma, madem öyle adamla git konuş, niye paketleyip getiriyorsun ki? belki zenci gelir kurtarır. kardeşi bile bu örgüte karışacak. tüm aileyi aksiyon içine sokacaklarsa hiç olmayacak. o taraf baya saçma.

.willa falan devredışı kaldı, yeni gelen kızı göremedik. tekrar diziye sokmayacaklar mı yoksa? tek bölümlükse pek saçma oldu.

--- spoiler ---