14 Kasım 2017

the walking dead s08e04:

Some Guy

--- spoiler ---

.bu sezon bir hayli sıçışlardalar. en azından kötüye gidiyorlar. üstelik biz ne yapsak olur kafasıyla gidiyor gibiler. önceki halleri gibi de değiller, bir aksiyon basmak istemişler ama olmamış. bir sürü salak saçma iş oluyor. şaşırtmak için bu kadar kastırmalarını sevimsiz bulmaktayımdır.

.bizim kralın hikayesi ile geldiler, yine de gülüyorum diye diye ağzına sıçıldı. son gülen iyi güldü. gülemedi, bir sürü delirdi. krallıktan istifa etti. yetmedi sevgili shiva öldü gitti. üstelik gereksiz yere öldü.

.normalde kuş gibi konar, iki tanesini indirir, pat diye kaçardı. kaçamadı iyi güzel ama diğer taraftan kaç zombi bir kaplanı indirebilir. kaç zombi bir kaplan gücünde? ya da bir kaplan kaç zombi gücünde bu konuyu da araştırmaları gerek. çok çabuk yediler bitirdiler. üstelik bir sürü olay oldu. şak diye shiva gelip kurtarabilirdi. 

.ha dediler ki daha önce geldi günü kurtardı, bu sefer feda etsin. izleyenler şaşırsın falan filan. baştan beri yine de gülüyorum diyen eleman depresif olsun, ne güzel bir tek insan bile kaybetmedik derken herkesler ölsün. bir tek şişko kurtulsun. yani ne bileyim olmadı işte.

.sonra carol gitsin silahın olduğu yerdeki adamları bulsun, karşı karşıya gelsin. güzel de plan yapıp silahın alınmasına engel olurken kralı falan kurtarmak için tüm operasyonu riske atsın, normalde carol'un yapacağı iş miydi bu?

.onun yerine allahın hikmetiyle, şak diye rick ve daryl gelsin. iki saniyede işi halletsin. takip sahnesi falan da pek iyi değildi. zaten böyle isim yapıyorlar, sonra iki aksiyonu çekemiyorlar insan deli oluyor.

.bu kadar iş olurken negan ve beyin takımı nerelerde? ortalıkta kimseler yok hala. bunlar etrafta bir sürü insan öldürüyor, doğru düzgün bir tepki veren yok. şu halde kazanmaları gerekiyor ama kazanmış gibi değiller. işler karışacak gibi.

--- spoiler ---