16 Eylül 2017

the defenders s01e08:

The Defenders

--- spoiler ---

.olmadı, yapamadılar. o son neydi? zaten matt'in ölmediğini biliyorduk ki, kime nağme yapıyorsunuz ki? ne alaka hem? tekrar bir kilise hastanesi, adamı kilisede anıyorlar. o diğer tarafta ağzı burnu dağılmış bekliyor. yeni kendine geliyor. elektra'ya ne oldu peki?

.ne bileyim hiç olmadı. zaten elektra ile dövüşleri de hiç olmadı. tamam bir romantizm katalım dediler, ona eyvallah da... ülen karı tek başına dördünü yememiş miydi? şimdi dövüşte sonuna kadar bekledi? sonra matt ile niye kafa kafaya dövüştü. hadi beni öldürmüyorsun çünkü seviyorsun diyor da diğerlerini niye öldürmedi? sonunda öpüşme neydi?

.hani kötüydü? hani ölümden dönmüştü? içi farklıydı. elektra değildi? sadece silahtı? kara gök muhabbeti de bok gibi oldu. salak saçma iş yaptılar.

.şehrin altında muhtemelen ejderha kemikleri var. madde dedikleri de oymuş. onun kemiklerinden ölümsüzlük iksiri yapıyorlarmış. koskoca el'in yaptığı bu. koskoca el bunca zaman o kalıntıya ulaşamamış. kapısını demir yumruk koruyor diyorlar da etrafından falan da mı dolaşılmıyor? bu nasıl hikaye marvel abicim ya.

.dövüş sahneleri de olmadı. bir ara hepsini dövüştürelim diye hemşireyi de dövüştürdüler. sonra polis karı geldi, elini koparttılar. hiçbiri olmadı. gram heyecan ve merak yaratmadı. boş beleş işlerdi. daha ne diyeyim bilmiyorum.

.şu colleen salağının hocasının muhabbeti de hiç çekilmiyor. ülen bir kere öldürdü. defalarca kavga ettiler. hala sana şans veriyorum diyor. insan evladına bu kadar şans vermez. daha neler neler işte.

.asansör meselesi de olmadı. iniş, giriş dövüş iyi güzel de çıkışı neden baştan kesmediler. baktın kaybediyorsun asansörü de uçurursun. kalmış üç beş dakika kim bilir kaç katı hemen tırmandılar çıktılar.

.eh işte bu kadar olmamazlık, romantik dövüş vurgusu yine eh işte dedirtti. en azından kayıpla kazanmış gibi oldular. ekip salak saçma oldu. foggy üzüldü. jessica yine dağıldı. onun olayı o. matt'de geride şehrimi koruyun diyerek ölüp gitmesi daha güzel olurdu. esas karakteri öldüremeyince böyle oldu işte.

--- spoiler ---