23 Eylül 2017

dark matter s03e02:

It Doesn't Have to Be Like This

--- spoiler ---

.biraz hareketlendiler, güzel oldu gibi oldu. tam yapamıyorlar ama işte mürettabatın başına bir hal gelince dikkatlice izliyoruz.

.beş daha önce de hafızalarda kaybolduydu. şimdi dördün blink drive'ı nereye koyduğunu öğrenmek için tekrar anılara dalınca kendi anılarında hapsolacak gibi oldu. beynine reset attılar. geçmişi tekrar sildiler. tam o ara anılarındaki yaşlı adam kardeşinden bahsediyordu. aman da çok ilginç, ne ilginç. yeni bir tip getirecekler o belli oldu.

.dört nyx'in öldürüldüğünü öğrenememiş. yardımcısını sıkıştırdı ama bir yandan da hak verdi gibi oldu. iyice esas kötü haline getirdiler. onun halkına da yükümlülüklerine de sokayım. baktılar esas kötü yok, yine böyle bir şey yaptılar. bir ara altı kötüydü, iyi oldu sonra. en başta bir'in esas tipini getirmişlerdi.

.neyse bunlar haricinde mekanı bastıktan sonra blink drive ile yolculuk yapmaya başlayıp sıçmaları güzeldi. uzay-zaman cebi mi nedir? öyle bir yere gittiler. gemi kadar bir yer dediler, sonra küçülüyor dediler.

.patlamadan çatlamadan küçülmesi ilginç. kendi mekiklerine takıp oradan kurtuldular, güya diğerlerini kurtaracaklardı. hepsi öldü. sadık bir kadın da işbirliği yapacak diğer doktoru öldürdü. az daha beyazda kaybolacaktı alet.

.ha kimseye bir şey olmayacağını zaten biliyorduk. uzay raza'ya geldikleri vakit de beş'in durumu ile karşılaştılar. devamlı geçmişine de gittiydik, eh işte idare eder şekilde devam etti ve bitti. uykulu bile izlendi. bu bile başarı.

--- spoiler ---