14 Temmuz 2017

shameless s03e12:

Survival of the Fittest 

--- spoiler ---

.bir sezonu daha bitirdik de ne oldu yani? biraz güldüreceklermiş de bir sürü üzüyorlar. ben frank'e üzülüyorum. bir de baba oğul yakınlaşması falan yaşıyorlar. hele lip ile yaşıyor bunu, sonra kan kusuyor da hastaneye kaldırılıyor. neyse ki lip çok kafaya takmadı. adamı tanıyor sonuçta. esas carl yavrum yazık, gitti saçlarını falan tıraş etti. biraz etkilendi gibidi ama sabahına kalkıp gitti, yine herhalde içki içmeye gidiyor.

.şimdi bu adam bu kadar halden sonra ölmezse doktorlar için söylediği her şeyi hak ediyorlar demektir. içkiyi bırakırsa aynı karakter olmaz, ne yapacaklar? aslında ne yapsalar olmaz ama kendileri yaptı artık, göreceğiz sonraki sezon.

.fiona'nın dramı da ayrı. jimmy için telefonlar telefonlar derken sonunda bir zarf geldi, içinde para, jimmy'i unut muhabbeti yaptı. peşindeki tip, sanki ölmüş gibi davrandı, tekrar eski anılarda manılarda göstermeyecekseler, hala bir kaç bölüm oynuyor görünüyor ama öldü mü ölmedi mi göreceğiz bakalım. öldüyse bu da baya bir dokunaklı iş oldu.

.karen ve jody uzaklara gitti, diziden mi çıkardılar? yoksa sezon arasına gidip gelecekler mi? daha iyi olması içinmiş, beyne iyi gelirmiş. sheila tek başına kaldı. debbie ile arkadaş olmaya çalışırken birden kendini seks oyuncakları satarken buldu, karı yeni iş yaptı durduk yere.

.lip mezun oldu, liseden mezun oldu ya niye bu kadar abartıyorlar ben onu anlamadım. bu da espiriyse bana çok ağır geldi. ilk mezun olarak gallagher imiş. partiler martiler derken pek de bir şey olmadı. mit başvurusu da kabul edilmiş. kıza gitti teşekkür etti. sonra gülümsedi mülümsedi derken ne oldu şimdi?

.ian salağı desen gay aşkına gitti askere yazıldı. 18 yaşında olmadığı için lip'in kimliğini kullandı. muhtemelen geri gönderirler. pis çocuk gay aşkı da hafif biraz gözyaşı döktü, mandy de korkaksın sen falan dedi, meğer biliyormuş hepsini.

.sevimli komşularımız ultrasonlarda falan, anasına çakması olayını devam ettiriyorlar. kevin bunla baya bir eğleniyor. meğer kadın ilk çakıştan hamile kalmış, sırf takılmak için devam ettirmiş. kavga edeceklerdi de kevin arayı buldu. sevimli insan hakkaten. bir de bardak ticareti için aracı oldu. fiona oradan iş kaptı, sanki çok büyük bir iş.

--- spoiler ---