7 Temmuz 2017

bloodline s01e11:

Part 11 

--- spoiler ---

.sonunda biraz izlediğimize değdi. olaylar hızlı aktı, gerilim dozu da yüksekti. danny manyaklaştı iyice, yeğeni ile tehdit etti resmen. benim yaşadığımı yaşasınlar istiyorum dedi, sonra kızı aldı tekneyle açıldılar, sonra boğuyormuş gibi gösterdiler ama boğulmadı. en azından gözdağı vermiş oldu.

.bu durumda danny'yi koruması mı gerekiyor? yoksa mallarını geri mi almak için pazarlık yaptı? neye bulaştığını da bilmiyorlar. yanan teknede muhtemelen mallar vardı. danny salağını da öldü gibi gösterdiler. tabii ceset olmadan nasıl olacak? bir şeyler ayarlayacaklar herhalde.

.hikayenin başında john bunu bildirmemiz gerekli dedi. sanki diğer kardeşler malı kaçırıyormuş gibi gösterdiler ama hepsi john'un başının altından çıkmış. adam çok sinsi de işte beceremedi yine. 

.malı tekneye koydular, okyanusun dibine attım dedi. belki gerçekten atmıştır bilmiyorum ama sonuçta kendi mülklerinde eroin çıkmadığı için başları derde girmedi. ha anaları bu kadar ekip geldi gitti, ne oluyor diye nasıl sormadı? orasını biraz fazla salladılar.

.bir tane silah falan da çıktı, onu da bolca göstermişlerdi. danny eric'ten aldı. sarı saçlının ölümünden sonra güvende hissetmiyormuş, ondan böyle bir şey yapmış. hepsi aslında yine kendi suçu ama fark etmiyor.

.tekneye john da gelebilirmiş. mevzuyu tam gösterdiler. insan zaten o kadar su içinde büyümüş tipler nasıl boğulur diyor. salak kızın kolyesi suya düşmüş, onu bulmak için peşinden atlamış. artık suda nasıl takip ediyorsa pat diye görmüş, kayanın tekinin arasına girmiş. elini sokmuş ve sıkışmış. danny gelmiş kurtarmaya ama çıkartamamışlar, öylece boğulmuş gitmiş. böyle de bir kaza olmaz yani.

--- spoiler ---