6 Temmuz 2017

bloodline s01e10:

Part 10 

--- spoiler ---

.bunlar danny malığını öldürmemişler, ölmüş gibi göstermişler. en azından bu seferinde öyle gösterdiler. gizemi uzatmak için her seferinde bir şeyler gösteriyorlar. her seferinde bir boktanlık açıklıyorlar.

.aynı zamanda sarah'ın öldüğü olayların başlangıcı inanılmaz geri zekalı analarından kaynaklanıyormuş. babası ile anasının kavgasını duymuş, anasının kapısına gelmiş, danny'e sarah'ı götürmesini söylemiş ve bir daha geri gelmemiş. böyle bir salaklık var, danny kendi kendine alıp götürmemiş. o yüzden güya sorumlu hissediyormuş.

.tüm bu olay john salağının gelip anasına her şeyi anlatma isteğinde ortaya çıkıyor ve anlatamıyor. salak abisine bir şans daha vermek için onu uyarıyor. o da gidip ele başını uyarıyor. böylece kahrolası federaller adamı yakalayamıyor. yakalanmayan çirkin sarı saçlı elemanı da patronu öldürttürüyor ve olay kapanıyor.

.olaylar soğuyana kadar böyle olacakmış, hani desen ki adamı kimse tanımıyor, sadece ayak işlerini yapan bu malı tanıyorlar, ondan öldürdü, alakası bile yok. neden öldürdüler ki? danny salağı öldürüleceğini biliyor muydu?

.en başında insan kaçakçılığı yaparken ölenlere üzülmüş gibi davrandı. hakkaten de öldürmüşler, yakalanacaklarını anladıkları vakit, patronu olacak pis insan, yaktırmış tekneyi. hepsi yanına kar kaldı, john salağı yüzünden de ellerindeki imkanı kaybettiler. böyle de uzayacak işte mesele.

.elemanı gösterdikleri gelecek görüntüsünde düğün için tasarlanan ceket var gibiydi, ne ara bunu paketleyecekler bilmiyorum ama yavaş yavaş geliyoruz. ha danny'den sonra diziye ne olacak? kim bu kadar pislik ve içten pazarlıklı olacak? 

.adam gelip itiraf edeceğim deyip, oyalayıp, ipler benim elimde şeklinde artistliğini yapıp gitti mekandan. john da göreceğiz bakalım dedi.

.meg abisinin eroinleri sakladığı yeri gördü. oradan da devam edebilir. mirastan çıkarma meselesinden de devam edebilir. salak karı zaten nişanlısını aldattığını da itiraf etti. şehirden de taşınacak gibi yapıyor. artık nereye varırsa.

.kevin de sarışın kadınla abisinin yanında karşılaştı. eskimo kardeşleriz biz iğrençliğini döndürdüler. adamda nasıl bir mide varsa, insan konuşmasından bile tiksiniyor. sonra iyimiş gibi davranıyor ama değil. bir de yeğenlerine falan bulaşıyor. çok acayip bir tip.

--- spoiler ---