26 Haziran 2017

the mick s01e03:

The Buffer

--- spoiler ---

.baya ucuz komediler bunlar. pek güldürmediler, az biraz tebessüm. devamlı bir bodozlama cinsellik, küçük veledin de ilaç alacağı belliydi. sonuna kadar o mevzuyu uzattılar, ne bileyim bir taraftan komik olacakmış gibi ama zorlamışlar kalitesiz olmuş gibi.

.adama hepsinin azmaları, devamlı bir cinsellik mevzusunun olması da iyi olmadı. toplamda ne oldu şimdi? hamile diye evlenelim dedi. adam evlenecek diye kız iyice onu sevdi. bu dizinin olayı bu sanki, ikisi arasındaki çekişmeler ve mick'in tam olarak istediğini yapamaması komikliği.

.şişko kadının kendini öne atması da komik gelmedi. ne bileyim işte devamlı bir azgınlık meselesi, ilkin komik olacak gibiydi ama sonra olmadı işte. zaten tepelerinde devamlı sevişmeleri de yok artık dedirtiyor.

.ilk öpücük meselesi de öyle. iyi olduğun yönden gir diyor, kız razı gibi ama bu para teklif ediyor. hani zenginler ya iyi olduğu yön o. bunu da devamlı vurguluyorlar. komiklikleri bu, biraz sığ.

.esas eleman baba rolündeyim diyor ama tip olarak komik olabilecek gibiyken yine sınıfta kalıyor. hafif my name is earl'ü andırıyor sanki ama komikliği hiç benzemiyor.

.bir tek doğum kontrol meselesinin kadınların işine yaradığı ve hayata atılmalarına sebep olduğuna dair kısa süreli bir gönderme vardı. eh o kadar da çok düşünülmüş bir şey sayılmaz.

--- spoiler ---