13 Haziran 2017

shameless s03e10:

Civil Wrongs

--- spoiler ---

.dramı az, eğlencesi boldu ama yine de yalanlar dolanlar. arabayla kız ezmeler şeklinde ilerledi. bölüm sonunda komadan oral seksle çıkardım diyerek insanları hayret ettirdi. komik diyebiliriz buna da ne bileyim karen'ın bakışı daha komikti. 

.mandy salağı neden böyle bir şey yaptı? ortaya çıkmayacağını mı sandı? madem yaptı neden tam öldürmedi. telefonundaki mesaja hiç girmiyorum bile. lip sonunda fark etti durumu, intikamı acı olacak gibi duruyor. bunun dramı bitmiyor ama şimdilik baymıyor da, insan merak ediyor.

.frank'in olayı bir harika oldu. gay hakları savunucusu olmuştu. metne sadık kalmadan konuşma yaptı, insanlar bayıldı. bu da fiyatını artırdı. sonra gayliğin hastalık olduğunu düşünen başka bir kurum buna geldi, daha iyi para, daha iyi şartlar için onlarla takılmayı kabul etti. kadın pek değmezdi sanki buna ama onu bile kabul etti. lezbiyen kadınmış, onla terapi sekslerine girişti. derken bunun gay dostları geldi. gayliğini ispat etmesi için iki tane adam getirdiler, frank'i evire çevire becerecekler artık. komikti evet.

.jimmy meselesi inanılmaz salakça ilerliyor. eleman başka şehre gidecekmiş. bir senelik diyor ama aralarının açıldığı bariz, zaten aldatmıştı. bunlar falan hiç gündeme gelmedi. tekrar doktor olacağım diyor da o kadar kısa sürede mi oluyorlar bunlar? yoksa sallıyorlar mı? orası da belli değil. iş arkadaşlarıyla bile tanıştırmadı. limitless'ın malıyla takılacak gibi duruyor. fiona ne yapacak bakalım?

.ian salağı gay sevglisinin evleneceği karıyı gözetliyordu. bütün derdi bu olmuş. o veledin neresini beğenmiş, ne için uğraşıyor orasını anlamadık zaten. lip de yüzyılın tavsiyesini verdi oğlana...

.sempatik komşularımızda ana becerme seansı sona erdi. kadın hamile kalmış. çocukları olacak. tüm olay buymuş yani, iki ay mı ne geçmiş. yuh artık diyorum da dna bencilliği lafları edildi en azından. bir de anasının dna'sı tam kendi dna'sı da değil ki biraz saçma bulmam, çok mu saçma?

--- spoiler ---