3 Haziran 2017

Outcast s02e09:

This Is How It Starts

--- spoiler ---

.bir bölüm kaldı, karakterleri öldürüyorlar. şerifin karısı gitti, sidney meftah oldu. yazık ettiler ikisine de, hadi şerifin karısı kendini öldürdü. pek bir numarası yoktu, beklese biraz daha şeytan olacaktı ama ne bileyim üzücü oldu.

.sidney de bir boka yaramadan öldü gitti. aldığı yaralardan mı öldü? peder boğdu diye mi öldü? adamı kullanmaları gerekmez miydi? sonuçta bir sürü şey biliyordu. daha bir şey öğrenemeden hepsi boşa gitti.

.ilk kyle'ın kızı dediler sonra kardeşinin doğmamış çocuğu dediler. nedir bu şimdi? doğmamış çocuk daha temizmiş. neye lazım? ne yapacaklar? uzaylılar mı değiller mi? belli olan hala bir şey yok. ikinci sezon bitiyor. insanlar ölüyor ama bir şey belli değil.

.kyle'ın kızı o kapıyı açmaması gerekirdi. onu da paketlemişler. kötüler devamlı bir şeyler yapıyor. bu kyle ve ekibi bir bok yapamıyor. birbirlerini yiyorlar. şimdi babası çıktı geldi, ne olacak şimdi?

.pederi kovdular, elemanların esas mantığı kıyamet sonrasına hazırlıkmış. bu birleşme olayı kıyametmiş, kalanlar da bu kurtulanlar olacakmış. diğerleri bir şekilde tekrar dönüşecek diye bunlar kendi aralarında takılıyormuş. pederi de o yüzden kovdular. o da gitti kiliseye tekrar, cemaati onu bekliyordu. bu da komik aslında.

.blake denen mal değneyi ne bok yiyor? kyle ile hesaplaşması neydi? sonra kızı aklına geldi, gitti doğmamış velet aklına geldi. ülen beş dakika önce o karının yanındaydın, neden bıraktın o vakit? kyle'ı bağlayıp ne yapmaya çalıştı?

.bir öngörüsü var, bir şeyler görüyor. başlarında kyle var sanıyordu ama küçük kızı varmış. gelecekten bir görüntüyse iyiler kazanacak gibi duruyor. bu durumda hala ne bok yediklerini anlamıyoruz. doktor salağı da kendini kesiyor, hepsi manyak işte anlayamıyoruz.

--- spoiler ---