20 Haziran 2017

bloodline s01e06:

Part 6

--- spoiler ---

.bir miktar havası var ama bunaltıyor da işte. ortaya karışık aile dramına devam ediyoruz. bu danny elemanının kafalar uçmuş gitmiş. gördüğü karının hayal olmadığını düşündürdüler, meğer hepsi hayalmiş. kafasını falan patlattıydı da şak diye uyandı.

.geçen bölümden kasetler dinlendi, john ifadesini okudu. bölüm sonunda özür diledi. yeni baştan başlayalım dedi. atlatalım geçelim hepsini dedi. danny de güya kabul etti ama o işler o kadar kolay değil işte, adam bildiğin delirmiş.

.neyse iyice kafayı yediği için anasından izin aldı, meğer sadece kafaları çekmelere gitmiş. pislik arkadaşından bir miktar tozlardan alıp barlara aktı. güzelce kafa çekti, bir kadın bundaki tozu anlamış geldi ona, bir adamla birlikte öyle kafalar uçuk şekilde danslar falan derken oha yoksa bunlar birlikte mi takılacak dedik ya, öyle bir şey olmadı neyse ki.

.tekrar ilk girdiği bara geri döndü, iri yarı bir adamdan güzelce bir dayak yemek istedi. dayağını afiyetle yedi. yollarda salak salak yürürken adamın teki bunu arabasına aldı, kafasını biraz daha dumanlayacağı bir mekana soktu. işte orayı kardeşinin bastığını gördü. derken olaylar olaylar işte.

.adamın ciddi problemleri var, kardeşleri desen zaten hepsi pislik. bir tek john iyi gibi görünüyor ama o da esas adamı ateşe verecek. en azından öyle gösterdiler. belki kendi kendine ölüyordur da kanıtı ortadan kaldırıyordur, artık ne halt oluyorsa iki sezon sonra falan olacak.

.meg desen adam seçiyor. mevcut nişanlısına evlilik teklif ettirmeye çalıştı. adam kabul etmedi. diğer adamla sadece konuşuyor. eski çalışanlardan birinin davasıyla uğraşmaya başladı. o da ne alakaysa, sanki hepsi iyilik perisi.

.kevin salağı karısına ilanı aşk ediyor ama başka adamla takıldığını öğreniyor. yine de seviyorum ülen diyor. ortalığı ayağa kaldırmamasına şaşırdım. bir de sahil mahil olayı var. parası var mı ki satın alacak? nedir o olay belli değil.

.anaları salak salak işler peşinde. vasiyetten danny'i çıkardığını öğrenince sinirlendi. geri alın falan dedi. john kabul etti, kevin etmedi. madem öyle john beni de çıkarın dedi. vasiyet yüzünden işler patlar mı bilemiyorum. zaten bitmiş gitmiş, farkında değiller.

--- spoiler ---