7 Haziran 2016

The Originals s03e21:

Give 'Em Hell Kid

--- spoiler ---

.marcel saçmalığına geçiş yaptılar. hem de davina için hakkaten. ülen bir düşünün baştan sona. en azından klaus, lucien'i öldürmek elzem idi. hepimize tehdit idi dedi ama onu da sen yarattın diye trip etti. e seni de o yarattı. adam herkesin atası ne istiyorsun ki?

.neymiş kral olacakmışsın da otoriteymişsin de... tamam serumu almadığını düşünmüştük. tamam marcel'i öldürdüler diye rahatlamıştık ama bu işin böyle bitmeyeceği belliydi zaten. mutlak bir şekilde geri gelecekti. adam baştan serumu almış, ölmesi de gerekiyordu. kalbini de elijah söküverdi ve işler gelişti.

.bir de iki saat suçluluk falan duydu adamcağız. bir tane salak saçma zenci, ses tonuna koyduğumun adamı. baştan beri ayar oluyorum ama esas karakter, aileden biri olarak takılıyorlar. kehanet de sürüyor hale. marcel'in tipini gördüler iyice, tehdit ve sonuç hakkında fikirleri var ama bir türlü önleyemiyorlar.

.o kadar köken ol, sonunda yine kehanete gel. elijah ölüyor gibi görünüyor. bakalım sezon finalini nereye bağlayacaklar. klaus'unda kalbine tam kazık saplanacak gibi görünüyor. tabii onu kazık öldürmüyordu ya akmeşe falan da gelir şimdi.

.neyse bir de atalar meselesiyle geldiler, ataların dünya ile bağlantısını kesmeyi akıl ettiler sağolsunlar, iş işten geçmiş. cami ölmüş, davina ölmüş. gelmiş vincent denen mal şimdi bir tane alet bulup, bir şekilde bağlantı kesmenin yolunu bulmuş.

.kol ile birlikte araf'a gidip mezarı patlarak bağları kopardılar. bunu da davina yaptı. davina'nın hikayeleri diğer tarafta izleyecek miyiz yoksa? atalara azap çektiriyor. onlarla savaşıyor falan filan gibi, ne bileyim göreceğiz artık.

.hayley ile elijah sevişmesinin de tam sırasıydı. dramatik giriş çıkış ve öpüşme ile devam ettiler. elijah'ı öldürürlerse bırakırım bu diziyi.

--- spoiler ---