22 Haziran 2016

Re: Zero kara hajimeru isekai seikatsu s01e07:

Natsuki Subaru no Risutāto

--- spoiler ---

.tekrardan karman çorman oldu. şimdi bu vida saçlı güçlü büyücü velet bunun önceki hayatlarını bilmiyor muydu? biliyorsa niye açıklması gerekiyor? neden yardımcı olmuyor? bilmiyormuş gibi davrandı. tekrar açıklamadılar.

.subaru mavi saçlı kızı kurtarmak için intihar etti. iyidi güzeldi ama nasıl düzelteceğine dair bir fikri yok. malikanede bunu casus olarak görüyorlar. ilkin pembe saçlısı gelip bunu canını çıkarta, çıkarta işkence ede ede öldürdü. sorgulama yaptı ayak üstü.

.tekrar canlanınca bu hizmetçilerden korktu, emilia ile konuşmaya çalıştı ama tam gerçekleri söyleyecekti. karanlıktan bir el çıkıp kalbini sıktı. kim bunla oynuyorsa artık içinde bulunduğu durumu söylemeden oyunu kazanmasını istiyor. şimdilik bunu tekrar ettiriyorlar.

.sizleri seviyorum ve kurtarmak istiyorum diyerek uçurumdan atladı. mavi saçlı kızın nasıl öldüğü belirsiz, halsizlik diyor. halsizlik yapan vida saçlı kızın yaptığı idi. o da subaru'yu korumak için canla başla çalıştı. bir hayli karışık ve subaru bunları çözmek için hiç akıllı hareket etmiyor.

--- spoiler ---