5 Haziran 2016

Bates Motel s04e09:

Forever 

--- spoiler ---

.esas karakterini öldürdüler mi şimdi? norma öldü mü? hem de norman'ın önce her şey güzel olacak gidelim bu diyarlardan deyip, sonra ninni ile uyutup üstüne havalandırmadan zehirli gazı vermesiyle? vallahi şaşırttılar, bu aşamadan ölmemesi mümkün mü? öldürmezlerse kötü olur artık çünkü şerif gözyaşlarına boğuldu.

.kalp masajı ve suni solunum sonrası ölüm olmalı, o kadar dram sonrası ölüm olması gerekir ama tabii öldürdülerse de norman artık tam psikopat olarak anne karakterini içinde taşır, onu arada öyle görürüz diyorum. belki sıklığı artar artık. nasıl olur bilemiyorum.

.lakin annesi ölürse dizinin yarısı biter. o ilginç, yerini kimle nasıl dolduracaklar göreceğiz. hele hele şerifin norman'dan endişe ediyorum demesi. dylan'ın buna katılıp gelipr norma ile kavga etmesi sonrası bu intihar olayı hakkaten çok acayip oldu.

.son ana kadar kurtaracaklar dedimdi ya bakalım sonraki bölüm ne yapacaklar. merakla bekliyoruz. son zamanlarda en beklenmedik işleden biriydi.

.ensest muhabbetleri, annesi ile devamlı birlikte uzanması falan zaten çok gergindi. elledi elleyecek diyor insan, yok artık diyor. adamlar bunları niye devamlı kazıyorlar diyor. hakkaten karışık işler. 

.anca beraber kanca beraber muhabbetini hem şerife hem dylan'a yaptıydı. hatta insafsız anne sen onu kıskandığın için bunu öyle yapıyorsun dedi. sen de bana hiç annelik yapmadın dedi. son sözleri böyle oldu ya pek üzülecek dylan bey. dramı tepelere vurdurdular.

.bu arada şerif'in bob parish'i öldürdüğü konusunda soruşturma meselesi de en son bir zaman birlikte olduğu kadına mikrofon takıp bir itiraf alma olayına kadar geldi. neyse ki salak kadın çok bariz sordu ve şerif hemen anladı. zaten anlardı, suçlar konusunda zehir gibi bir adam. o kadar olaydan sonra norma'ya aşkı garip kaçtı ama olayın arkasında iyi durdu.

.psikiyatrist pek sönük kaldı, olayları heyecanlı heyecanlı ona anlatıyordu. biraz daha aktif olmalıydı sanki. adam sadece dinliyor. bir şey diyecek gibiydi ama diyemedi. ne biçim doktor bu? ver ilacı uyusun işte. norman delirdi sonunda...

--- spoiler ---