15 Nisan 2016

higurashi no naku koro ni e21:

Danzai 

--- spoiler ---

.tamam shion delirmiş hepsini öldürmüş, tamam kei'yi falan bıçaklamış iyi güzel de bu salağı satoku köprüden atmadı mı? satoku öldü şimdi nasıl olacak? kei de bıçaklandı, ölüp ölmediği belli değil. yani bir açıklama getiriyorlar ama olmuyor ki zaten tek psikopat ikiz muhabbeti ile açıklamaları hoş olmuyor. hani olmuyor zaten de bununla açıklayıp durdular, şimdi hayırlısı ile shion öldü kurtulduk.

.satoku'ya iyi bak lafını hatırladığı vakit altına kaçırması falan çok acayipti. zaten satoku'nun ağlamayacağım artık derkenki hali de çok acayipti. böyle korkuyla dramı harmanlamışlar, iyi yapmışlar o kısımları.

.mion'u da öldürdü sonunda. ülen kei-chan geliyor başına ben mion'um desene? sonra kei'yi yatırıyor işkence aletine, ben sana güveniyorum. mion'u geri ver, içindeki şeytan meytan diyor. insanın aklına hiç gelmez mi? ya ikiziyse falan diye? hadi bizim gelmedi de senin nasıl gelmiyor?

.polisin bundan şüphelenmesi falan iyidi. kei'yi yem olarak kullandıkları kısımda oluyor bu olaylar. rena kei ile yalnız kalmasına izin veriyor falan, bu da pek saçmaydı. sonra polisler geliyor kurtarıyor. az biraz işkence görmüş ama tutuyor sonra karnından bıçaklıyor elemanı, derken hastanedeki odasına dönerken de düşüyor ölüyor. vay efendim satoshi aşağı satoshi yukarı. kei bebeği mion'a verse bunlar olmayacakmış. japon aklı işte hep bunlar, ayrıntılar güzel ama psikopat ikiz açıklaması pek olmadı bence. zaten lanetin kalan kısmıları var, hala açıklama bekliyoruz nasipse.

--- spoiler ---