24 Mayıs 2015

nanatsu no taizai e05:

Tatoe Anata ga Shindemo

--- spoiler ---

.meliodas'ın kılıncı ile özel bir bağı varmış. bunu tilkili elemanla takılırkenden beri bir olaya bağlayarak anlattılar. ölse bile kılıncı bırakamazmış ama özel iyileşme gücü var mı yok mu? orasını çok anlayamadım. görünmez olan tuhaf dişler cemaatinden eleman bunu öldürecek iken kılıncı ile uyandı, gözler bir değişti. eleman kaçtı bu peşinden gitti ama yakalayamadı.

.doktoru öldürdüler diye çok dram yaptılar ama daha bir sürü figüran ölecek, figüranlara üzülen mi var şu dünyada? derken meliodas görünmez adamın olayını çözmüş. yıkık bir eve çekip orada kurnazlık edip patakladı am yine yakalayamadılar.

.hapishaneye doğru yola çıkarken sevimli devimiz ile karşılaştılar. o da geçen bölümden aklına girme gücü olan bir tanesi ile karşılaşmış demek ki meliodas'ı düşman olarak gördü. meliodas da yardıma giderken aynı şekil etki altına girdi. birbirleri ile dövüşme aşamasında kaldı bölüm.

.hapishaneden hala kaçamadı tilkili eleman, onu yakalayan tip ile son bir dövüş yapacak herhalde, adam ölmüyor falan da insan bir sakınır orasına burasına giren şeylerden.

--- spoiler ---