5 Nisan 2015

grimm s04e16:

Heartbreaker

--- spoiler ---

.juliette meselesini çok abarttılar bence, birden karı nasıl bu kadar değişti yahu? daha bir kaç bölüm normal normal durumuyla idare ediyordu. değiştirmeye falan çalışıyordu. psikolojisinin bu kadar değişmiş olması, yazık yavrum nick'in ilan-ı aşkına gülmesi falan bana çok geldi. kalbimi kırdı benim bile, bölüm adı da buna uygun oldu herhalde.

.yan konuda milletin abayı yaktığı bir tipin zehirli kurbağa olması meselesine girdiler. kurbağı öpen prenses olayına gönderme yaptılar ama bu çok farklıydı. kızcağızın bir günahı yokmuş da şuymuş buymuş. ailesinde yüzlerini yakarak olayı çözüyorlarmış. kimse istemeyince sorun halloluyor muymuş?

.sonunda bizim sevimli çift bir antidot ürettiler ama kadını kurbağa derili bir şeye çevirdiler. neyse ki bunun da bir alıcısı varmış diye de sonunda gönderme yapmış oldular. aşkı deneyimler artık güzel insanlar.

.kraliyet ailesi meselesinde işler karman çorman, victor yok piyasada. kral başka bir prens göndermiş, izbandut gibi bir eleman geleni geçeni tokatlıyor falan. çifte ajan yüzbaşımızın yanındaymış ama adamı öldürdüler durduk yere.

.figüranları harcıyorlar böyle ama esas abimize gelince tokatlayıp bırakıyorlar. hafif hızlı çekimde de olsa yine de güzel bir müsabaka oldu. dönüştükten sonra gücü artıyormuş abimizin ama yine mermi yaralarından kan falan gelince tamamına erdiremedi, dayağı yedi. mesajı aldı ve yerde kaldı.

.çocuk meselesi ne olacak o hiç belli değil. trubel mesaj atmış iyilik sağlık diye nick cevapladı, o hikayeyi de sonlandırdılar o iyi olmadı. şimdi juliette üzerine hikaye gidiyor ama onu çok takla attılardılar. bilmiyorum artık nasıl toparlayacaklar da nasıl bir çözüm bulacaklar bu hadiseye. hem hexeinbiest midir nedir? neyse öyle kalsa neden birlikte olamıyorlarmış? bunun açıklamasını yapmadan olay yaratıyorlar, ayıp oluyor dört senedir bunların aşkının bu kadar cılız olmasını mı izletmişler bize. bin tane olay geldi başlarına, yapmayın etmeyin efenim.

--- spoiler ---