8 Nisan 2015

Bates Motel s03e05:

The Deal

--- spoiler ---

.arap saçından hallice devam ediyoruz. wifi şifresi büyük harflerle mother hehe, en son bağırış da mother. güzel anancı olurdu bu normandan bence ya oraya kadar gelmez bence. 

.flash belleğin açılma olayını pek beğenmedim. neymiş oyun kırıcıymış da şuymuş buymuş, koskoca hackerlar açamadı lan. şaşırtmaca yapalım demişler ama oradan itibaren pek olmadı. neyse bellek içinde finansal raporlar falan varmış. uyuşturucu paralarının belgeleri de mi olurmuş yani? öyleymiş ve kasabanın yarısını içeri tıkacak belgeye sahiplermiş.

.büyük bir olay yani, dylan dedi böyle ve şerife git dedi. gitti norma şerife ama ne belleği vermek için ne de başka bir şey. paris denen adamla anlaşma yapmak için yanında bulunsun diye gitti. çok uzak bir ihtimaldi. sözüm senettir hesabıyla çalışıyorlar resmen. motellerini engelleyen yol için bir kestirme yol yaptırılmasını istedi ve bir de havuz. sonra belleği iade etmeyecekmiş ama güvende olacakmış mı neymiş? adam nasıl kabul etti benim aklım almadı, kesin öldürmeye falan çalışacaklar.

.bir de zaten uzaktan bakınca belleğin kimde olduğu belli, aileden geriye bir tek dylan kalıyor, keklik gibi ortada duruyorlar ama garip de bir cesaretleri var.

.olaylar böyle iken bir de caleb midir nedir? dylan'ın babasının açıklanması meselesini katalım dediler. güzelce açıkladılar, güzel de ifade etti dylan. norman bile adam oldum ben diye yanında oldu abisinin ama norma dellendi, dakkasında evi terk etti. çantayı hazırladı ve gitti.

.muhtemelen şu psikolog bozuntusuna falan gidecek herhalde, bari şerife gideydi de güvende olaydı be kadın, hiç gözüm tutmadı bu salak psikolog bozuntusunu ya kesin ölecek sezon sonuna doğru, bunun garantisini verebilirim. ölmezse esas kötülerden biri olacak, tamam güzel kadın norma ama bu kadar da bariz dalmasında bir bit yeniği var.

.ha bu arada caleb meselesini diğer bölümden koşa koşa anneme söyleyeceğim diye gitmişti ya norman, yine düşmüş bayılmış, bilinç kaybı yaşamış da söyleyememiş. olaylar ta oradan buraya geldi. o kısmı atlamışım.

.bir de norman'ın anasının kıyafetini koklaması olayı vardı ki adamlar resmen toplu psikolojik bozukluğa sebebiyet verecekler. bu ne lan? bilinç kaybı ile ne ilgisi var bilmiyorum ama cidden çok acayip işler oluyor dipten temelden.

--- spoiler ---