1 Ocak 2015

friends s01e24:

The One Where Rachel Finds Out

--- spoiler ---

.sezon başına göre yavaş yavaş güldürmelere başladıkları ortada, hafiften alıştırdılar ama ne bileyim bünyeye ters geliyor bu romantik komedi işleri. şimdi bu konudaki en bariz şeylerden birini de yapmaya giriştiler. biri diğerini severken gidip başkasını bulur, üstelik bunu tam yola çıkacak iken iletilemeyen mesaj yüzünden yapmış bulunur. ayıkla pirincin taşını artık.

.ross ile rachel meselesini çok uzatacak gibiler, yakın zamanda bu konuda bir şey  beklemiyorum. adamların dizi için bulduğu esas konu gibi bir şey ama işte konu böyle olabilir mi?

.bölümde joey kalan kısımdan daha komikti. sperm bağışlamasından kendini tutması ve bu yüzden devamlı partneri ile ilgilenmesi falan derken mevzuyu duyuların güçlendiği kör adama benzetmeler falan hoştu da ne bileyim bu da romantik komedi işte. sperm bağışı olmasa böyle bir geyik bile yapamayacaklar.

.monica kardeşi için delirdi, bu da biraz komikti. phoebe aralarda takıldı, münasebetsiz laflar etti, bunlar da fena değildi. chandler finalin en sönük karakteri idi, pek güldürmedi. yakın bir zamanda devam etmem sanırım ama bakalım nasip artık, burada kalırsa da kusuruma bakmasınlar. kötü değiller ama türü yüzünden bir kan uyuşmazlığımız var.

.ha chandler'a haksızlık olmasın bu olayların çıkmasına sebep olan aşk meselesini ağzından kaçırmasıydı. tepkisi iyidi de işte o kadardı. en iyi arkadaştan aşık olur mu geyiğinin dibine vuracaklar işte buradan da...

--- spoiler ---