16 Aralık 2014

the legend of korra s04e11:

Kuvira's Gambit

--- spoiler ---

.bu sezonun tek kötüsü kuvira olacak imiş, bundan pek memnun olduğumu söyleyemem. avatarın kendi ile mücadelesi bile bundan daha iyi idi. bir tane kuvira lan ne olacak bu kadar büyüttüğünüz şeye bak.

.neymiş efendim kocaman robot yapmış, eline de ruh enerjisinden silah yapmış. iyi güzel de sen de yap. varrick duruyor orada, yetiştiremediler falan filan derken hiç egzantrik bir iş olmadı.

.silahı yapan hayırsız oğulu paketlediler. kuvira'yı can evinden vurmaya karar verdiler ama kadın sonuçta idealist, aşk da bir yere kadar. çekti emaneti sıktı binalarına. öldüremedi tabi, hani belki de öldürmüştür sevdiceğini ama bunu göze aldı. çok da önemli bir ayrıntı gelmedi. muhtemelen kurtulup kuvira'nın gerçek yüzünü gördüm muhabbeti yapıp silahı durdurma bilgisi verecektir.

.avatar ne işe yarar peki? şöyle kendinden geçip koca metali hoplatsaydı ya? silaha karşı dursaydı ya ne bileyim görüntüler güzeldi, olaylar akıyor falan ama pek beğenmedim gidişatı. kuvira yetersiz bir kötü adam zaten. zaheer nere kuvira nere...

--- spoiler ---