10 Kasım 2014

cesar 911 s01e02:

Boss with a Bark

--- spoiler ---

.cesar iş başında, iki adet olayla geliyor yine. ilk olay üç tane gürültücü köpeği olan yunan bir tip. ikinci olay da 63 kiloluk labrador'u olan bayan g. kendisi özgür yazarlar diye bir olayın başı imiş. amerikanın kahraman öğretmelerinden gibi bir şey.

.yunan tip ha bire yunan muhabbeti yaptı. yok agresif köpek istermiş, yok hallerinden memnunmuş. cesar'a bile gına geldi. bırakıp gideceğim şimdi falan derken eğitime devam ettiler tabi. kavga çıkartılar ve yaralanırlar demesi gerekti de bu belli değil mi?

.asıl komedi yatakta gerçekleşiyor. eleman dişi olan köpeğin gelip başında yatmasından keyif alıyor resmen ama karısı pek rahatsız oluyormuş. cesar abimiz evde eğitim diye bir yer açmış. normal ev görünümünde eğitim merkezi yapmış abimiz. o derece paraya ulaşmış ki artık coşmuş yani. neyse u know what dediği zaman köpek bunu dinledi, bunu da t-shirt'e bastırdı mal adam. öyle de bir olay işte.

.köpeklerin kabul edildiği kafetarya mıdır nedir? öyle bir yere giriş meselesi ile başladıydı. bölüm o şekilde de bitti zaten.

.ikinci olayda da şişko labrador pek tatlı diye otorite falan kurmamışlar. yavru halleri falan cidden iyimiş de öküz gibi bir şey olmuş. o kadar iri ve şişko oluyorlar mıymış? bayan g pek kontrol edemiyordu ama cesar abimiz yardım etti ve kısmen halletti.

.arabaya binmek istemiyordu. cesar dakkasında bindirdi. öyle kucaklamak falan da gerekmedi ama sonra kadın pek tekrar edemedi. o kadar da kolay değilmiş yani.

.gezme sırasında yoldan birinin pitbull'u da eğitiverdi. ayak üstü sahibini de rehabilite etti. tasmayı çekmemekten ayaküstü bağ kurmaya enterasandı tabi. kendisi de korktuğunu itiraf etti. ısırıldıktan sonra korkuyor herhalde. pitbull ciddi havlıyordu ama tutamasalar yiyeceklerdi birbirlerini.

--- spoiler ---