7 Kasım 2014

Akame ga Kill! s01e17:

Jubaku o Kiru

--- spoiler ---

.olayların akışı sırasında karakterlerin geçmişlerini de gördük. hepsinin hikayesi pek tatlı maşallah. kurame ve akame suikastçi olarak yetiştirilmek istenen yüzden fazla çocuktan biriymiş. ormana salmışlar bunları çoğu ölmüş ama ikisi kurtulmuş. üstelik birbirleri için güçlü kalmışlar. pek seviyorlarmış birbirlerini ama ayırmışlar. kurame üzerinde deney yapılmış. akame'nin durumunu görmedik ama kurame kolay kolay ölmüyor.

.sevgili şekil değiştiren hatun kızımız bunu zor yoldan öğrenmiş oldu. işini bitirdim sandı ama canlandı tekrar ve dakkasında öldürdü hatunu. çabucak değişseydi falan dedim ama kaçarken yapacak bir şey yok tabi. 

.maskeli abimizin yüzünü görsek iyidi aslında, neymiş derdi pek anlamadık. köyleri yakabilen ama içinde bir kız çocuğunun yaralı dizine acıyabilen bir tip. iyi aile babası ama böyle demek. değişik gri karakterler bulmaları serinin artılarından biri. neyse ki patlamadan sonra kaçıp kurtulmaı da öldürdü şekil değiştiren kız. kendi de öldüğüne göre, o kadar karşılaşmadan bir sizden bir bizden gitti hesabı oldu.

.aslan kızımızın kolu bile düzelecekmiş, onu da öldü sandık ya hem akame'yi patlamadan kurtardı hem de kendine bir şey olmadı. bir ona sevindik, geri kalan pek hüzünlüydü. insan kafa kesip meydana asar mı arkadaş? kurame çok fena bir tipmiş, bakalım ne zaman ölecek? şekil değiştiren kızcağızın hikayesi de devrim hikayesi gibiymiş kendi başına.

--- spoiler ---