9 Ekim 2014

arrow s03e01:

The Calm

--- spoiler ---

.hızlı başladılar güzel başladılar ama sezon arası işler iyi giderken sezon başlayınca mı kötü oluyor? bunalımları yerine başarıları ile gitsek biraz içimiz ferahlasa olmuyor mu? yetmiyor sarah'ı öldürüyorlar durduk yere, güzel bir şekilde öldürdülerse yine bir derece ama kim öldürdü onu? ne oldu? niye geri döndü? hepsi çok havada kaldı.

.felicity meselesinde de önceki sezondan bir şeyler başlattık bari tamamlayalım demişler. hoş olmadı hem felicity'e ayıp hem bize ayıp, dalga mı geçiyorsun ey arrow? neymiş ikisi birlikte olamazmış. yahu yeni mi anladın bunu? kızı niye üzüyorsun madem, belki demesene. yavrum yazık o da açık seçik anlattı bunu. 

.diggle baba olacakmış, arada bunun stresi ve tartışması oldu. bu tartışmayı elli kere yaşadık hala yaşatıyorlar, hem tekrar oluyor hem gereksiz oluyor. neyse ki çok uzamadı bu mesele.

.giriş bölümü için bir kötü ürettiler , kendisi kötü karakterini pek güzel oynuyor da hala vertigo muhabbeti var. neymiş en büyük korkusu kendisiymiş. egoya bak sen yahu. millet canavar falan görür bizim arrow kendisini görüyor, ayna karşısına geçip de ne yakışıklıyım ulan dese tam olacak.

.chuck dizisinden ve sanki superman filminden eleman da oliver'ın şirketini almaya gelen tip oldu. şirketi istemiyordu da istiyordu? ne yapmaya çalışıyordu da kararı neydi yine bocalamalar, adam kararsız, plansız ama şehri kurtaracak göya. elemanın fikri tabi ki daha iyi idi.

.polis babamız yamulduydu, şimdi ilaçlarla ayakta duruyor ama neymiş efendim polislikten başka bir şey bilmiyormuş. vuruyor kendini sokaklara, başka polis mi kalmadı ulan? yine yataklara düştü, bu da tekrar ve sıkıcı oldu. ya masa başına geçsin koordine etsin ya da iyileşsin.

.polisin arrow'a teşekkür etmesi iyi idi. oliver'ın yakalayıp laurel'in içeri tıkması da fena değildi. her şey yolunda gidiyor şehirde suç oranı düşüyor derken olaylar karıştı. hadi olay olsun karışsın da bunalıma düşmeden olsun şu işler. dik dursunlar, boyunları eğilmesin.

.allahtan roy sağlam bir de onun bunalımı ile uğraşamazdık. thea görünmedi ama ismi geçince ortamdan uzaklaştı, kendini kahraman olmaya vermiş. süper gücünü pek göremedik ama arrow'un yamağı olmuş. iş yapar diyorum.

.hong kong hikayesinden ne çıkar hiç fikrim yok, ada hikayesi ve slade'in yerini dolduramayacakları bariz. çinli-japonlu tipler yine de renk katıyor ama işte olduğu kadar.

--- spoiler ---