19 Ağustos 2014

the strain s01e06:

Occultation

--- spoiler ---

.çok karışık gidiyor olaylar, kafalarına göre bir hızlı bir yavaş. güneş tutulmasını saldırmak için beklemek mesela nedir? gece de gayet saldırabilirler, sembolik değeri var yani başka bir şey değil.

.üstelik saldırıdan sonra anında dönüşmüyorlardı. fare avcısı abimiz vardığı zaman nasıl iş arkadaşlarını dönüşmüş olarak buldu? ne kadar süre geçtiği belli değil ama uzun bir süre geçmediği ortada. uçak düştükten kaç gün sonra canlandı tipler.

.tüm tanıttıkları karakterlerden bir ordu kurarlar ise bir işe yarayabilir, belki bir şekilde halledebilirler ama sevgili dedemiz bunu yapana kadar kalpten gidecek. taksiciye yardım eder misin bana diye soruyor. yardımcı arıyor ve ordu kuracak, kurmalı ama nasıl yolları kesişecek bunların? şimdilik sadece eph ve hanım doktorumu katılmış gibi görünüyor.

.hain eleman yine devam etti ihanetlere. pilotun bedenini yok ettiler meksikalı abimiz ile elini verdin mi kolunu kaptırırsın işte. vampiri yumruklamak ile olmuyor. bunları görmüşlerdir herhalde. meksikalı tip kafaya darbeyi keşfetti, fare avcısı tip de güneş ışığını keşfetti. kendi çaplarında avcı olacaklar herhalde. ha polis geldi yakaladı, şişko arkadaşı da enfekte oldu ya olaylar kendi başında karışık devam edecek izlenimi veriyor hep bunlar.

.eph'in aile sorunları devam ediyor. herkes sevdiklerini uyarıyor ama kimse kimseye kulak asmıyor. newyork yerle bir olsun da görsünler günlerini.bu arada diğer tipleri görmedik, efendiyi görmedik. anne karakteri en son çıldırmak üzere idi. onu unuttular resmen.

--- spoiler ---