31 Ağustos 2014

Defiance s02e11:

Doll Parts

--- spoiler ---

.tommy'i öldürecekler midir? sonraki bölüme belli olacak. irisa meselesinde eşeğin kulağına suyu kaçırdılar. tamam nolan'a bulaşmıyor falan iyi güzel de zaten en başta  bu işlere onu ölümden döndürmek için kalkışmadı mı? üstelik nasıl ölümden geri döndü? aynı teknoloji ise nolan neden kontrol edilmiyor gibi sorular insanın aklına takılıyor.

.ayrıca tommy nasıl içinden attı o olayı? hepsi bunu yapabiliyorsa ilk uyanan neden tommy oldu tek iyi adam bu muymuş yani? irisa ilk öldürüyor sonra içine uzaylı cihazını aktarıyor ve canlanıyorlar. iyi güzel de o cihaz çıkınca geri ölmeleri gerekmez mi bu durumda? nasıl hemen iyileştiriyormuş? nasıl o kadar teknolojik olup insan dışında ölürmüş? bunlara da hiç değineceklerini sanmıyorum.

.dünyayı kötü kullandınız o yüzden elegeçireceğim temasındalar. iyi güzel de biraz bayık bir tema üstelik bir şey de yapamayacakları bariz. sezon sonuna bu konu ile gelmek yine iyi ama ne bileyim pek beklentim kalmadı. ha dünyayı ele geçirirse irisa o zaman şaşırırım bak.

.yan konuda salak sarışının evli koca mücadelesi ve sevgili hamile hatunumuzun onu öldürmesi vardı. gereksiz bir konu idi ve bölümün yarısı buna gitti. hamile hatunun hisleri kuvvetleniyormuş. hamileyken bile pataklıyor kızı derken olaylar da olaylar işte. stahma yine kurtardı günü, karı iktidar resmen. kocasından sonra çok değişti.

--- spoiler ---