12 Mayıs 2014

supernatural s09e08:

Rock and a Hard Place

--- spoiler ---

.tanrılar muhabbetinden bir konu ile devam ettiler, ara bölümleri nasıl dolduralım diye pek bir canları sıkılıyordur sanki. genel konu iyi tamam da ara bölümler ciddi saçmalıyorlar. bir roma tanrısı var imiş vesta diye, bakireleri mi yiyormuş neymiş? aslında yeminlerini bozanı yiyor gibi dediler sanki ama oraları es geçtim. hadi diyelim yeminleri bozanı yiyor o halde son sahnedeki sevgili şerif hatunumuzun ne işi vardı masada?

.üstelik meşe odunu kendine girdiydi, kan bulaştıydı kendine, nasıl işe yaradı? gerçek bakire gerekmiyor muymuş? e kendisi sonradan da bakire olanlardan değildi? nerden tutarsak olmuyor. bilgisayar başında search the web midir nedir? değişik bir arama moturu ile avcılık yapıyorlar ayıp oluyor.

.bölümü kurtaran tek şey dean'in ispanyol porno sektörüne olan düşkünlüğü ve sektörden bir hatunun bekaret yemin danışması olması meselesi idi. tepkiler pek güzeldi, komik idi ve sonuçta da pek keyifli oldu o kısımlar. hani bir şey göstermediler ama güldüren cinsten olması dizi için bir artı nokta tabi.

.genelde de biraz bir şeyler sallayalım hesabına, daha önce de yine tanrının teki sende ne sorun var demişti sam'e bildiğin tekrar ya neyse işte bu sefer bu tanrı senin için ölmüş dedi sam'e ve bu durum dean'i üzdü. tam açıklayacaktı ki ezekiel geldi yapma etme dedi. bir şeyler çeviriyor bu içinde sam'in ama dur bakalım ne çıkacak.

--- spoiler ---