11 Mayıs 2014

continuum s03e07:

Waning Minute

--- spoiler ---

.hikaye bu sefer genelde gelecekte geçti, kagame vakti zamanında kendi bitkilerini yetiştiren minik bir gruba gelmiş. ardından onların yok olmalarını sağlamış. kanı neden elmaya sürdü, bir şey mi bulaştırıyor falan derken. alec sadler'a mesaj gönderiyormuş eleman. bunu da doktoru saflarına çekmek için mi yapmış? şimdi bu elemanı daha iyi gösteriyorlardu ama bizim breatiak reisi kötü göstermiş oldular.

.bu adanmışlık olayı kötü iken kiera kendini öldürmüş adamı hapse atarken gördüğü diğer liber8 ajanının da dediği bir cümle yüzünden artık gözüm açıldı dedi. biraz zorlama oldu ama iyi ve kötü tarafın değişkenliği adına bunu kabul ettik diyebiliriz.

.yasakların ya da şirketler birliğinin yaklaşımının kabul edilebilir tarafı yok, özgürlüğü de terör ile almaya çalışmasalar o zaman orta yol bulmuş olacaklar herhalde. kiera'nın tutup da bunlara katılması dizi için intihar olur ama bir şekilde sempatizan falan olacak herhalde bilemedim.

.gelecekten gelen alec'i yine gösterdiler, eleman intihar etti diye bağırdı çağırdı derken o eleman kaçtı bu salak içerde kaldı. içerdeyken bile eline yüzüne bulaştırdı. sonra buradan mı devam edecekler? kiera bu adamdan kaçarken mi liber8'e yaklaşacak? kim bilir artık göreceğiz.

.özgürlük ve devrim muhabbetleri fena değildi aslında, gelecekte geçen hikayesi daha iyi oldu ama taraf değişikliği açısından çok içimi açmadı diyebilirim.

--- spoiler ---