25 Şubat 2014

supernatural s06e04:

Weekend at Bobby's

--- spoiler ---

.sevgili bobby'nin hayatına odaklandık biraz. zaten sırf telefona bakması bile büyük iş yeminle. üstüne araştırmalar falan yapıyor devamlı. bizim oğlanlara her daim destek tam destek, derken patlıyor...

.güzel yapmışlar aslında bacaklar yokken bunalıma girmesi normalmiş. abimizin işleri yoğun, devamlı bir şeyler çıkıyor ama çok kabiliyetli olduğundan hepsini hallediyor. komşu dul kadını bile hallederdi de ters gitti işler. o pastayı da yiyemedi ya dokundu o biraz bana.

.neyse işin aslında gelecek ise, iki adet yan konu yanında yani bir rufus abimizin canavarı ve oğlanların canavarı (aslında canavarlar çıldırmış olmalı diye de demek lazım burada) esas olay, bobby'nin ruhu meselesi idi. crowley ile hoşbeş etme imkanı buldular falan. güzel laflar ediyor bu kesişen yolların kralı... şimdi cehennemin başına geçmiş ama ondan da memnun değil imiş. lucifer doğru mu yapacakmış neymiş diye sızlanıyor idi.

.neyse ruhu için ilk pazarlıkta cehennem köpeğini getirmiş yanında, bobby kaldı öyle. komikti bir nevi. daha sonra dersine sıkı çalıştı bizim abi ve ilk crowley'in gerçek ismini oradan oğlunun hayaletini, oradan da gömüldüğü yeri öğrendi ve kemikleri karşılığında ruhunu geri almış oldu.

.şimdi sormak istiyorum, dean niye bunu yapamadı vakti zamanında da bir sürü triplere girdiler? daha kralını tanımıyorlardı iyi güzel de ne bileyim deşemediler bile bu kadar. onun yerine başka bir şeyler ile sezonu tamamlamışlardı. şimdi bir bölüme ruhunu aldı, helali hoş olsun da işte konular ilerledikçe kendilerinden yiyorlar. iyice saçmalamasalar bari.

--- spoiler ---