20 Şubat 2014

supernatural s05e21:

Two Minutes to Midnight

--- spoiler ---

.güzel bölümdü, ölüm meleğimizin muhabbeti iyimiş. tanrı kadar yaşlıyım diyor da adamların anlayışı nasıl çok garip. yaşam ile ölüm tavuk ile yumurta gibidir diyor. hangisi daha önceymiş saymayı unutmuşlar ve en sonunda tanrı'yı öldürecekmiş. normalde tanrı'nın meleği olması lazım bu tipin ama böyle diyorlarsa yapacak bir şey yok.

.lucifer bunu kendine bağlamış. silahı olarak kullanıyormuş ve yüzüğünü verip lucifer'i hapsetmelerini istedi. dean'den de söz aldı sam'i feda etmesine dair... en son da bunu tartışıyorlardı bobby ile... kardeşini mi kaybetmekten daha çok korkuyorsun? yoksa tümden her şeyi mi kaybetmekten mi? dedi tekerlekli sandalyeden kurtulmuş bobby amca. eğer sam'i feda edebilirse dizi için beklenmedik bir adım olur ama lucifer bunu alt edip vücuduna da sahip olmuş olur diye tahmin ediyorum.

.mikail adam'ı almış bu arada ama nerelerde kim bilir. castiel gücünü falan kaybetti en çok lazım olan zamanda o kötü oldu. hastalık atlımızı da çabuk hakladılar aslında yani castiel yaptı yine de ama öyle sıkıştırmışlar gibi oldu araya.

.neyse şimdi yüzükler tamam, son plana son bölümde geçecekler anlaşılan. sezon sonunda da sam lucifer olacak ve kalan bölümlerde öyle gidecek anlaşılan. hapsedebileceklerine ihtimal bile vermiyorum.

.crowley komik adam cidden, ortadan kaybolması ve bobby ile öpüşürken çektiği fotoğraf falan süperdi, dünya yıkılırken bile güldürmeleri de güzel oldu. tebrik ederiz.

--- spoiler ---