9 Ocak 2014

supernatural s04e02:

Are You There, God? It's Me, Dean Winchester

--- spoiler ---

.kötülük problemi meselesi ile gelmeleri iyi oldu da bu kurtaramadıkları insanlar meselesi biraz saçmaydı. hele ruhların şeytan gibi davranıyor olması da çok abartılıydı. kudurmuş köpekler gibi dedi bobby amca ama ne kadar kudursa da yok artık diyor insan. hep bu eski tipleri gösterelim muhabbetine yapmışlar gibi geldi bana.

.tabi vahiydir, kıyamettir, mühürdür, bunlar güzel işler. devamı gelecek herhalde. burada da dünyayı kurtaracaklarsa iyimiş. devamlı bir dünyayı kurtaralım ne güzel. lucifer emmi'nin de ismi geçti. onu da getirecekler herhalde.

.melek arkadaşımızın saygı talebi de güzel oldu. büyük çerçevede dean'e haddini bildirmiş oldu belki ama tabi biz göremiyoruz büyük savaşları, bizim çerçevemiz bu oğlanlar. dördüncü sezona da gelmişiz. tanrı neden kötülere engel olmuyor? diyor delikanlı dean, pek de haklı. bırak imtihan dünyası meselesini, bırak gizemli yolları hehe.

.panik odası kısmı da güzeldi. tabi her şeyleri kitaplarda bulup çözüp büyü yapmaları. böyle tam da tas yere düşerken kapıp ateşe atmaları falan eh o kadar da olsun tabi heyecan yaratacaklar ya...

--- spoiler ---