6 Ocak 2014

supernatural s03e15:

Time Is on My Side

--- spoiler ---

.sezon finaline bir kala yine eski stil, yok efendim bir olay alalım da kafamız dağılsın yapacaklar sandım da dedim yok artık. neyse ki hepsi yine dean'i kurtarma ile alakalı imiş. ha ölümsüz kalıp da insan olmak isteme meselesi biraz saçma oldu ya yine de normal ömür süresince bir formül falan olabilirdi diye frenkeştayn amca ile uğraşmış bulundular. bu kısmen yan konuydu yani.

.bela meselesini nihayete erdirdiler, yazık hatunu cehenneme yolladılar. hem ailesi kötüymüş de şeytan ile anlaşma yapmış falan. kendi yapaymış daha iyimiş. on yıllık süre sonunda da colt'u hayatı için takas etmiş üstelik. elden colt da gitti yani, bakalım sezon finaline cehennemin dibi görünüyor başka da bir şey değil.

.bir de anlaşmaları elinde tutan şeytan meselesi yaptılardı bir sürü o pek olmadı. ulan lilithmiş meğer. başka şeytan mı kalmadı? neden kimse söylemiyordu? hadi diyelim söylemiyorlar bela nasıl öğrenmiş.

.hepsini geçtik kaç bölümdür diyorum bunlar anlaşmayı bozmaya çalışıyorlar. bir numara çevirirsen sam ölür demişlerdi. şimdi hem lilith sam'in ölmesini istiyor hem de sam'i canlandırmış oldu. hem anlaşmaları elinde tutuyor hem de bunların anlaşmayı bozmaya çalıştıklarına ses etmiyor gibi olması da cabası artık. neyse o kadar olur diyeceğiz.

--- spoiler ---