7 Aralık 2013

supernatural s02e09:

Croatoan

--- spoiler ---

.şeytani virüs salgını gibi bir bölüm, pat diye başladı. pat diye yayıldı, pat diye bitti. hepsi sammy oğlanının virüse bağışıklığı olup olmadığını öğrenmek için miymiş? hem bunun gördüğü şeylere neden devamlı güveniyorlar mesela. şimdi ters köşe oldu. elemanı öldürse bir şeytandan da kurtulmuş olacaklardı böylece ama başlarına bela olacak demek sonra. bir iki sefer daha görürüz ve sonra diğer iblisler gibi ya ortadan kalkar ya da inzivaya çekilir.

.bu iblislerin planları konusunda da biraz daha açıklayıcı olmalılar. böyle olmaz bu iş, dokuz on sezon bunun gizemini süründürecekler mi böyle? neymiş sammy özelmiş de onun hakkında planları varmış da babası bir şey demiş de. şimdi söyledi dean kardeşine babam senin hakkında bir şey dedi diye, o kadar... gerisi yok. insan öğrenmez mi sonrasını? bakalım öğrenecek mi?

.bölümde ufak bir hata da var idi. geride kimse bırakılmadı dedi ama doktor kaldıydı geride. zenciyi kestikten sonra doktoru unuttular herhalde. diğerleri de biribiri mi öldürdü ne yaptı o da belli olmadı. bir kasaba dolusu insan birbirine giriyor kimsecikler uğramıyor.

.yine de virüslü bir mesele olması iyi idi. salgındır, kanla bulaşmadır falan dean'in de dalga geçtiği gibi film vari idi. 

--- spoiler ---