25 Aralık 2013

nikita s04e05:

Bubble

--- spoiler ---

.ryan'ı öldürdüler. bir kere daha öldüydü kaçırıldıydı bir mesele olduydu. bu sefer garanti ölmüş olmalı. sonraki bölüm iptal edilmiş görünüyor ama eğer bu şekilde bittiyse ki bence fena final de olmaz hani. 

.yaratılan sanal başarı hissinden ryan beyler kıllanır ve ipuçlarını takip eder. tutuklanan eleman ile görüşmeye gider ve orada bakarlar bununla olmayacak beynini bir haşat edelim. amandanın sandalyesine gelir. tam işleri halledecek iken ve tabi tam her şeyi söylemiş iken bu elemana. parmağını kırarak-çıkartarak kaçma metodunu uygular ve amanda'nın kafayı masada sektirir. insana güzel hisler verir tam bu sahne işte.

.kaçacaktı, kaçamayacaktı derken, yüreğimiz ağzımıza gelir. eleman bakar kaçamayacak hop mesajını iletmek için camdan atlar ve bunu ele geçiremezler. ha tam vaadesi nikita maykılın kollarında iken koşarak gelmesi ve mesajı almasına kadar yeter ama o kadar da olur artık.

.sonuçta nikita'cığımız her şeyleri öğrenir ve bu sefer tüm gizli bilgileri açıklamış olmasına rağmen devlet içinde devlete (hehe) savaş açmak için yine takımını toplayıp en baştaki mücadele benzerine geri döner. böyle de olaylar tekrar başlar ya da biter artık sonraki bölüm varsa devam, yoksa bitti diyebiliriz.

--- spoiler ---