12 Aralık 2013

grimm s03e03:

A Dish Best Served Cold

--- spoiler ---

.monroe ile oyun oynamışlar da bize niye oynuyorsunuz? bir yere kadar inandırdılar ama çok değil tabi. yok neymiş itiraf etmezsen koruyamazlar imiş. biraz basit oldu da yapacak bir şey yok artık.

.domuzlar ile kurtlar arasında asırlardır süren kan davası üzerine bir bölüm yapmış oldular. domuz abilerimizden biri ünlü şef olmuş sadece kurtları etkileyen bir mantar bulmuş ve onunla ortalığı temizliyor imiş. mantar ile yeni dünya düzeni kurmaya çalışıyor hatta.

.bunu yiyen kurtlar ağaç tepesine çıkıp patlıyor. karınlarında siporlar mı ürüyormuş neymiş, iğrenç bir görüntü tabi. neyse işte olayı çözdükten sonra da itiraf ettirmesi kaldı onu da hallettiler ve bitti.

.nick'in kalbi 30 atıyor gibi görünüyor. hızlı koşması bile fark ettirmiyor. mükemmel durumda mı demek bu? yoksa rakam mı başka anlama geliyor ben anlamadım. üstelik arada kal geliyor nick'e donuyor falan. bakalım ne çıkartacaklar altında.

.ekibin birlikte olaylara dalması da iyi. kunduz amcanın da ekibe dahil olmasından memnunuz, pasta getiriyor sadece onun geyiğini de yaptılar sanki üstü kapalı.

--- spoiler ---