21 Ekim 2013

american horror story s03e02:

Boy Parts

--- spoiler ---

.pek arızalı karakterler ve olaylar ile devam geldi, iki esas karakterin ölmediği belliydi ama bu kadar da çabuk döndüreceklerini tahmin etmediydim. rahibemiz, ölümsüz ve hatta can verici biri olarak bölümün başında timsahlara yapılan zülmü gözler önüne serdi. pek tatlılar, bu hal pek yakışmış.

.esas oğlanımızı frenkeştayn oğlanı gibi yaptılar. cadı kızlar kendilerine oğlan yapıyor kaçın arkadaş şeklinde idi. salak oyuncu kızı bile pek sevecek gibiyiz. bu arada sevgili çevirmenimiz deyimleri döktürdü resmen, çeviriye yeni boyut diyelim. eline sağlık arkadaşın. 

.bizim kötü şişko kadının hikayesini görmüş olduk ayrıca, zenci büyücümüz ki köklerini detaylı anlattı da biraz karışık, neyse işte bu zenci büyücü kadın bundan intikam alıyor. sonsuz hayat veriyor ama kutuda hapsediyor. ulan koy at okyanus dibine, hiç mi vampirli dizi izlemiyor bunlar. al işte buldu çıkardı esas kadın oyuncumuz.

.iki süper cadı kapışacak gibi, üstüne öküz kafalı arkadaşı da o halde tutmuş demek. nasıl bir manyak vuducuysa bu zenciler bilemedim. nasıl bir savaş olacak orası meçhul ama akla yatmayan tek yönü bu sevgili esas kadın oyuncumuzun bu kadar kuvvetli olması ama bir türlü gençlik iksirini yapamaması gibi bir şey. belki açıklarlar, belki nasip değilmiş deriz. sonuçta bu vuducu arkadaşların da kökleri sağlam yani.

.müzikleri konusunu tekrar tekrar diyorum, süperler, aşıyorlar kendilerini. kulaklar şenleniyor. tebrik ederiz.

--- spoiler ---