21 Ağustos 2013

Under the Dome s01e09:

The Fourth Hand

--- spoiler ---

.bir tane herkeslerin kirli çıkısını bilen kadın getirdiler piyasaya, jim'i ve barbie'yi parmağında oynatacak gibi ama şu vakte kadar jim bu tarz elemanların üstesinden geldi. sekiz gündür neredesin de güzel soruydu tabi. kadın gözlemliyormuş ne alaka ise. hem sekiz günde bu kadar olay olması da garip. neden zaman hızlı akmıyor onu da sormak istedim sevgili king'e...

.asıl güzel kısım dördüncü el kim meselesi idi. minik kubbenin nöbet geçirmeyenlerce bilinmemesi gerekliliği falan hepsi çıkarım ama yine de güzel işlediler gizemi. kasabada nöbet geçiren bir tane daha insanı bulunca acaba ne olacak? kubbe kalkmayacaktır herhalde. tipler bunu bir macera olarak algılıyorlar ya o da garip. iki gün önce anası ölen kızcağız da yeterince yaslı değildi bence.

.junior olayını sinir bozuculuktan çıkardılar. hafiften adama döndürüyorlar galiba. anasının pembe yıldız çizmesi hoş tabi, junior'un hepsini bilerek yaptığına inanmak güç ama bir şekilde birleşti olaylar. fena olmadı, en kıl karakterine bile alıştıysak iyi yönde gidiyor demektir.

.tabi dış dünyadan çıt çıkmamasını hala saçma buluyorum, mutlaka bir şeyler yapıyor olmalılar. füzeden sonra tamamen kesildi, neden böyle olduğunu güzel şekilde açıklarlar mı? pek sanmıyorum çünkü çok fazla bunu soran da yok, bunun üzerine konuşan da yok. kendi başlarına kaldık, amerikadan ayrıldık, anayasal haklar falan muhabbeti baştan olayı kabullendiklerini gösteriyor.

--- spoiler ---