4 Temmuz 2013

falling skies s02e06:

Homecoming

--- spoiler ---

.güzel bölümdü aslında da bu uzaylıların bu kadar aciz olması meselesine takmamak elde değil. karen adlı sarışın hatunumuz sonunda tekrar çıktı piyasaya, kurtulmuş süsü verdiler önce ama sonra işler karıştı. ben'i kandırmaya gelmişmiş. bunların özel güçleri meselesini pek hoş karşılıyorum, keşke o yöne meyletseler de sıradan savaşlardan sıyrılsak falan.

.diğer sarışın hatun sarah, durumu herhalde karılık hisleri ile anlayıp engellemeye çalıştı ama pek başaramadı. karen ben'i kandırıp yol aldılar birlikte. bakalım başlarına ne gelecek, tom gelir de kurtarır tabi her daim. belki diğer kırmızı gözlü sıçrayan yardım eder falan.

.captain'in ayaktan yediği nane ki çok saçma idi o, başına dert oldu. az daha ölüyordu ama kurtuldu. ha öle de bilirdi ama tom altına sıçtı resmen, onsuz olmaz mesajı verdiler. bu durumda uzun soluklu bizim captain'i göreceğiz demektir. eh ısındık kendisine, ölmesin tabi.

.pope ibnesi yine geldi, adam ölmüyor bir türlü, kaç canı var sayamadım. kaç kez ölümden döndü ya da yaralandı belli değil. doktor, doktor değil maşallah isa gibin bir şey. neyse ölenler de var şimdi çok da iddialı konuşmayalım ama öldürmeyen allah öldürmüyor. tekrardan pope olayına geldik malesef. arada güzel laflar etse de böyle saçma karakter olmaz olsun.

.benzin meselesi oldu ilk defa, o kadar yol al, o kadar jenaratör çalışsın yeni bitti. o da nesi hemen sulak bir yer buldular doldurdular da geldiler. bu uzaylıların beynine atlamak lazım, ulan direniş olsun istemiyorsan benzini kessene, onu da mı algılayamıyorsun a...? neyi algılayabiliyorlar merak ediyorum. ha içlerindeki isyanla meşguller falan desek, baştan niye yapmadılar diye bir sürü soru sorabiliriz.

--- spoiler ---