26 Haziran 2013

Defiance s01e10:

The Bride Wore Black

--- spoiler ---

.polisiye gibi başlatıp genel gizemler hakkında biraz daha bilgi verdiler. sırf polisiye olsa kötüydü de bu şekil güzel oldu. bizim eski belediye başkanı zaten Indogene ırkına mensup imiş. kamufile etmişler insan görünümü ile... doktor baştan beri yanında imiş ama şimdi masum bir barmeni öldürünce işleri kontrol altına almak istemiş.

.eski olay da bizim amanda ve kız kardeşini kapsayan bir eski koca cinayeti imiş. olaylar hiç alakasız bir şekilde eski belediye başkanına kadar gelmiş o da kasabada çok mühim bir şey var o yüzden böyle bir gizlilik içindeyiz diye mühim açıklamalar yaparaktan bu elemanı öldürmüşler.

.başka bir olay varken böyle bir açıklama hoş oldu tabi ama ilk kısımda belediye başkanı ile eski belediye başkanı konuşur iken devamlılık hatası yaptılar. ayakta içkisini yudumluyor idi, hop anında kamera değişti masaya oturur oldu ve içkisini de masaya koymuş, konuşma akışına göre bir saniye bile geçmediydi halbusi.. yazık tabi böyle hatalar.

.iyi yönü de canon'un hoş bir versiyonunu yapmış olmaları. düğün oldu olacak derken sonunda oldu. tören biraz garipti ama yine o kadar olur tabi. arattım çıkmadı ben de şuraya yükledim o kısmı. keşke şarkının tam versiyonu da olsaymış ya nasip bakalım.

--- spoiler ---